ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

March 28, 2019
НУБіП України

 28 березня університет відкрив двері для 1349 цьогорічних випускників шкіл. Гостей вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який розповів про історію вишу, його структуру, місце в рейтингах, професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу, міжнародні зв’язки, можливість навчатися за програмами подвійного дипломування, соціальну базу тощо. Саме ваш вибір спеціальності, вміння трудитися і навчатися визначать, чи станете ви успішним, звернувся він до молоді. І перепустка у це успішне майбутнє – важка праця, інтелект і сила волі, які допоможуть самоорганізуватися та використати всі величезні можливості, які відкриває наш університет перед своїми студентами і випускниками.


Познайомитися з особливостями правил прийому запропонувала відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. Свій виступ вона побудувала так, аби максимально полегшити бажаючим процедуру подачі документів та спинилася на лайфаках, що дозволять набрати додаткові бали при вступі. Це і навчання на підготовчих курсах НУБіП, і участь в олімпіаді для школярів (перший тур якої продовжили до 5 квітня, тож час ще є), і врахування галузевого і сільського коефіцієнтів. Про все це детально можна прочитати у буклетах, які отримав кожен бажаючий.


 

 Після загальної зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком на абітурієнтів чекало детальне знайомство з економічним факультетом, викладачами та студентами, які тут навчаються.


 Кафедра глобальної економіки також зустріла випускників шкіл м. Києва (Середня загальноосвітня школа № 230, Спеціалізована школа № 15 з поглибленим вивченням англійської мови, Середня загальноосвітня школа № 36).


Доцент кафедри Віолета Гераймович розповіла про переваги навчання на економічному факультеті і наголосила також на тому, що обсяг державного замовлення у нашому університеті один з найбільших в країні, і до того ж цього року зріс ще на 10%.


 Кірейцева Олена показала майбутнім абітурієнтам сучасну навчально-наукову лабораторію "AGMEMOD" кафедри глобальної економіки. Кірейцева О.В. розповіла, що за допомогою моделі "AGMEMOD" можна доволі точно проаналізувати вплив політичних сценаріїв, що дозволить підвищувати якість дослідницьких робіт на всіх рівнях. Практичне застосування моделі сприяє підвищенню кваліфікації аспірантів та студентів. Також за допомогою «AGMEMOD» можна робити досить точні прогнози на основі економіко-математичного аналізу та моделювати майбутній розвиток аграрного сектору України.

 Випускники отримали інформацію про міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків.


Маємо надію, що майбутні студенти почули інформацію, яка допоможе їм зробити правильний вибір!!!
 

Богач Лариса, старший викладач

кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook