Лекція з представником практики з дисципліни “Економетрика” для студентів 2 курсу спеціальності 051 “Економіка”

5 April 2023, 22:02
4 квітня 2023 року в рамках дисципліни "Економетрика" для студентів 2 курсів ОПП "Цифрова економіка" та ОПП “Економічна кібернетика" відбулася лекція на тему "Економетричні моделі у банківському секторі". Лектором виступив головний фахівць управління ризиків та ризиків ліквідності банку Кредит Дніпро Юрієм Олександровичем Нам’ясенко.
 
 
Під час лекції Юрій Нам'ясенко розповів про те, як економетричні моделі можуть застосовуватися в банківському секторі для прогнозування платіжної здатності клієнтів, оцінки ризику та прийняття рішень з кредитування. Він також дав приклади конкретних економетричних моделей та розповів про їх переваги та недоліки.
Студенти мали можливість поставити запитання та обговорити з Юрієм Нам'ясенком питання, що цікавлять їх у контексті застосування економетричних моделей в банківській галузі, а також майбутньої практичної роботи економіста-аналітика. Лекція була корисною та практичною, а знання, які отримали студенти, допоможуть їм бути більш компетентними та знайти роботу в банківському секторі.
По результатом лекції визначились з необхідністю проводити подібні зустрічі на регулярній основі з розглядом практичних прикладів розв’язання економічних задач у межах банківського сектору.
 
Дмитро Жерліцин,
завідувач кафедри економічної кібернетики,
д.е.н., професор 

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook