Вітаємо Володимира Миколайовича Слепченка з 70-річчям

15 April 2023, 8:41
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Доценту кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, відомому педагогу і вченому, а нині пенсіонеру – Володимиру Миколайовичу Слепченку сьогодні виповнилося 70 років

     Короткий біографічний нарис: Володимир Миколайович народився 15.04.1953 р. в с. Климентинівка Менського р-ну Чернігівської обл. Служив у війську (1971-77 рр.), закінчив з відзнакою Чернігівське медичне училище (у 1975 р.) та ветеринарний факультет Української сільськогосподарської академії (нині НУБіП України) (1976 – 1981). А з 1981 до 1984 рр. працював на посаді головного ветеринарного лікаря радгоспу ім. Шевченка у смт. Макошино Менського р-ну Чернігівської обл. Надалі доля звела його з професором кафедри фармакології і патофізіології академіком Г.О.Хмельницьким, який запросив Володимира Миколайовича до аспірантури, яку він успішно закінчив (1984-1987) і захистив кандидатську дисертацію на тему «Влияние повышенных доз нитратов в рационе на качество спермы быков-производителей» (1988). Подальший трудовий шлях В.М.Слепченка був пов'язаний з кафедрою акушерства та штучного осіменіння сільськогосподарських тварин: з 1987 р. – асистент, з 1994 р. до 2013 р. – доцент. Упродовж 26 річної науково-педагогічної діяльності Володимир Миколайович, опублікував 120 науково-методичних праць, завжди приймав активну участь у житті кафедри та факультету.

 

Дорогий Володимире Миколайовичу!

     Щиро вітаємо Вас з днем народження! У день Вашого ювілею прийміть наші найкращі побажання щастя, міцного здоров’я, родинного благополуччя. Ваше життя – приклад відповідальності, працьовитості і професійного відношення до роботи. Ваша щирість, широкий кругозір і компетентність в питаннях репродукції тварин – завжди були нескінченним джерелом знань і вмінь для студентів, практичних спеціалістів і колег. Бажаємо Вам на заслуженому відпочинку спокою і гармонії, любові та турботи близьких людей, мирного неба над головою, життєвої енергії та достатку. Нехай оминають Вас негоди, а Ваші дні і роки будуть світлі і радісні! З днем народження дорогий Володимире Миколайовичу. Многая літа!
      З повагою, колектив кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook