ПОСТЕРНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАГІСТРІВ КАФЕДРИ РОСЛИННИЦТВА

November 10, 2022


На кафедрі рослинництва агробіологічного факультету 08 листопада 2022 року відбулась постерна конференція магістерських робіт за освітньою програмою 201 «Агрономія» за допомогою платформи Zoom в онлайн-форматі. На розгляд кафедри та присутніх магістри ІІ року продемонстрували свої основні результати досліджень у вигляді постерів.

 

У доповідях студентів звучали актуальні питання щодо вдосконалення сучасних елементів технологій вирощування, оптимізації системи удобрення і сортових особливостей сільськогосподарських культур.

 

Активну участь у конференції, також приймали й керівники магістерських робіт.

Формат конференції був побудований в комунікативному полі доповідача та бажаючих поставити запитання, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою всіх учасників заходу. Також, студенти-бакалаври прийняли участь в конференції на фазі обговорення.

 

Викладачі кафедри відмітили високий рівень підготовки магістерських робіт, деякі з них мають практичну цінність для сучасного розвитку агропромислового комплексу, результати наукових досліджень яких можна реалізувати на базі провідних підприємств України.

Бажаємо нашим майбутнім магістрантам успішного захисту магістерських робіт та мирного неба!

 

Вікторія Пилипенко,

старший викладач кафедри рослинництва


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook