Відбувся інформаційний семінар «Законодавство ЄС з питань торгівлі деревиною: завдання для України і шляхи їх вирішення»

October 1, 2014
м. Київ, "Лісдеревмаш 2014"

1 жовтня 2014 року на 13-тій міжнародній виставці машин і обладнання для лісового господарства, деревообробної і меблевої промисловості – «Лісдеревмаш 2014» (м. Київ) відбувся інформаційний семінар «Законодавство ЄС з питань торгівлі деревиною: завдання для України і шляхи їх вирішення».

Організаторами семінару витупив ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, WWF, Держлісагентство України та FSC Інтернешнл.
Більш ніж 60 учасників семінару представляли лісову галузь, деревообробні підприємства, міжнародні організації, науковців та інститути громадянського суспільства.

Основним доповідачем на семінарі виступив в.о. завідувача кафедри лісового менеджменту Кравець П.В., яким було внесено на обговорення перелік законодавчо-правових актів і документів, які в сукупності складають застосовне законодавство при здійсненні лісозаготівель, і яке виявляється визначальним в при підтвердженні законності походження лісопродукції, а також методику оцінки ризику його порушення.

На семінарі були розглянуті також пропозиції щодо побудови системи стеження за рухом лісопродукції та законодавчої підтримки підтвердження законності походження деревини.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook