Професія еколог вибрана за покликом серця, допомагати «братам нашим меншим»!

October 5, 2022

   Зараз дуже важливо підтримувати наших менших, адже хто як не вони підтримають нас в тяжку хвилину. Але через війну багато людей покинуло своїх улюбленців, прирікши їх на вірну смерть.

   Дякуючи волонтерами які не бояться та їдуть в зону бойових дій аби врятувати цих тварин та притулками які приймають їх та доглядають за ними. Вони можуть далі жити і навіть мати шанс на щасливе майбутнє. Тимчасовий притулок для тварин на ВДНГ працює з кінця березня за час війни їм вдалося прилаштувати близько 150 тварин.

Це можливість для кожного відвідувача погуляти з собаками на території притулку, побачити їхню поведінку, адже в усіх різні характери і темпераменти. Окрім цього, багато тварин, що нині перебувають на ВДНГ, – евакуйовані із зон обстрілів, бомбардувань тощо. І тут важливо знайти підхід, щоб не травмувати їх ще більше. Але, головна мета тимчасового притулку для тварин на території виставкового центру ВДНГ , аби якомога більше відвідувачів прийняли рішення всиновити собаку чи кішку з притулку.

Працівники притулку на жаль не справляються з такою кількістю собак, тож вони потребують допомоги. В соціальних мережах вони розміщують пости де запрошує брати на вигул собак і тим самим допомагати їм. Тож студенти 1 курсу, 2 групи спеціальності 101 «Екологія» вирішила для себе що обов’язково повинні відвідати притулок та допомогти в цей складний час притулку і безпосередньо «братам нашим меньшим».

Тож за згодою куратора Сербенюк Анни Анатолівни по завершенню занять одну з виховних годин було вирішено провести саме в тимчасовому притулку для тварин на ВДНГ

В притулку завжди раді допомозі, а такій допомозі в вигляді вигулу тварин дуже раді самі вихованці. Ми познайомилися  з двома милими собаками Еммі (5 років) та Розі (3 роки). Вони були настільки енергійними що не могли й хвилини встояти на місці.

Ця прогулянка була незабутньою крім того що ми допомогли притулку, ми самі отримали масу позитиву та енергії від проведеного часу з ними. Цей захід дав можливість краще познайомитися і подружитися групі.

Тож допомагайте нашим «меншим братам», адже їхня любов нам теж необхідна, і робити добро це найкраще що тільки може бути.

ВАРВАРА Тіга

Староста 1 курсу 2 групи

 спеціальності 101 «Екологія»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook