Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімі та якості води Кравченко Ольга – запрошений спікер на радіо м. Еймс (Айова, США)

April 19, 2022

 

Радіо KHOI є однією з найбільших радіостанцій міста Еймс у Штаті Айова. Загальна аудиторія, яку охоплює мовлення даної радіокомпанії, - близько 120 тисяч чоловік (переважно студентська молодь), і хоча місто Еймс знаходиться на відстані більше 9000 км, з початком російського вторгнення там започаткували цикл програм "War in Ukraine".

До речі, ведучим даної програми є Петро Киверига – випускник нашого університету 1996 року. Петро зізнається, що дуже хоче, щоб американці дізналися всю правду і почули це все із перших вуст. Приємно, що запрошеним спікером останнього випуску програми стала доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Ольга Кравченко. Ольга Олександрівна на прикладі власної історії прагнула донести інформацію щодо  російської навали та відповіла на запитання, які хвилюють пересічних американців.

 

Отже, сподіваємося, що це інтерв’ю допоможе донести до американців жаливу правду щодо російської агресії, і  буде сприяти прийняттю управлінських рішень, що прискорять нашу перемогу.

Запрошуємо долучитися до перегляду програми за посиланням:

https://fb.watch/ctpetdB17V/

Ольга Кравченко,

доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook