Використання практичного досвіду стейкхолдерів у підготовці майбутніх фахівців деревообробної та меблевої галузей промисловості

February 16, 2022
     Основною метою освітніх програм підготовки здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальності 187 «Деревообробні та меблеві технології» є формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань, умінь та навичок, необхідних для розв’язання складних спеціалізованих завдань та вирішення практичних питань професійної діяльності у сфері технологій деревообробної та меблевої галузей.

     Досягти поставленої мети неможливо без знання особливостей конструкції та роботи найсучаснішого деревообробного обладнання. Активну допомогу в цьому нам надають наші випускники та роботодавці. Завдяки тісній багаторічній співпраці з підприємством «Маркетліс», яке з моменту свого заснування в 1993 році, спеціалізується на постачанні та сервісному обслуговуванні верстатів, виробничих ліній, допоміжного обладнання, запасних частин, спеціалізованого програмного забезпечення та дереворізального інструменту ще минулого року було започатковано цикл семінарів для ознайомлення здобувачів вищої освіти та викладачів з найсучаснішими трендами на ринку деревообробного обладнання.


     Спікером сьогодні був випускник кафедри, менеджер компанії «Маркетліс» Анатолій Сошенський. Тема його розповіді стосувалася особливостей роботи та конструкції розкрійних центрів з ЧПУ виробництва HOMAG Group – одного з світових лідерів комплексних виробничих рішень в меблевій та деревообробній промисловості.


     Представлені розкрійні центри забезпечені найсучаснішими пристосуваннями та програмним забезпеченням, що дозволяє забезпечувати якісний розкрій будь яких плитних матеріалів з точним дотриманням заданих розмірів як за дрібного, так і за промислового використання.
     Доповідь Анатолія викликала жваву дискусію та багато запитань як від здобувачів вищої освіти, так і від викладачів. Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам за можливість покращити професійний рівень наших викладачів та посилити фахові компетентності наших здобувачів.


Олена Пінчевська, Андрій Спірочкін,
гаранти освітніх програм

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook