Моніторинг якості освітніх програм та шляхи їх покращення: у фокусі роботи навчально-методичної ради факультету інформаційних технологій

January 27, 2022

25-27 січня на факультеті інформаційних технологій активно працювала навчально-методична рада, яка саме розглядала освітні програми за спеціальностями: «Комп’ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека», «Інформаційні системи та технології» та спеціалізаціями: «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».

 

У роботі навчально-методичної ради взяли участь всі науково-педагогічні викладачі, які забезпечують викладання дисциплін за усіма освітніми програмами факультету. Основними питаннями, що вимагали нагального розгляду були:

  • розгляд робочих програм та їх змісту з кожної навчальної дисципліни освітньої програми;
  • розгляд електронних навчальних курсів (ЕНК), які особливо необхідні в період дистанційного навчання;
  • розгляд планів запису скрінкастів, як частини методичного забезпечення лабораторних робіт кожної дисципліни.

 

Особлива увага викладачів була звернута на якість подання навчальних матеріалів студентам в ЕНК з кожної дисципліни, які дозволяють набути їм необхідних компетентностей, задекларованих у робочій програмі.

З метою підвищення якості освітнього процесу було проаналізовано наявне методичне забезпечення кожної з дисциплін та узгоджено план видань на 2022 рік.

Валентина Корольчук, секретар навчально-методичної ради
факультету інформаційних технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook