Відбулася зустріч представників компанії Mazars з студентами 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування»

6 жовтня 2021, 10:25
    5 жовтня на економічному факультеті відбулася зустріч представників компанії Mazars з студентами 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування», які у 2020 р. вибороли титул «Інтелектуальна група» університету.


    Компанію представляли Юлія Запрудська, керівник HR та стратегії, Олександра Чорна, менеджер відділу аутсорсингу бухгалтерських послуг, Марина Рябухіна, асистент з персоналу, Ольга Джурило, менеджер з персоналу, Ксенія Будяк, джуніор консультант відділу аутсорсингу бухгалтерських послуг та студент ОС «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» 2 року навчання. Координаторами зустріч виступили Анатодій Діброва, декан економічного факультету та Любов Гуцаленко, завідувач кафедри обліку та оподаткування.
   Юлія Запрудська розповіла історію створення компанії, структуру та основні напрями її діяльності. Основний акцент вона зробила на тому як розпочати кар’єру в бухгалтерському обліку, які основні виклики лежать перед кандидатами та чим відрізняються напрями роботи у відділах аудиту, бухгалтерського аутсорсингу і податків.
 

 

   Ольга Джурило зосередила увагу на навчальних проектах для талановитої молоді, які проходять на базі компанії Mazars та запропонувала студентам взяти у них участь. Відмітила, що важливим навиком висококваліфікованого фахівця є володіння іноземною мовою.

  Марина Рябухіна та Олександра Чорна поділилися своїм досвідом роботи в компанії та їх становлення як бухгалтерів, звернули увагу на необхідності постійно посилювати практичну складову та розвивати свої навики.

   Ксенія Будяк розповіла як будучи студенткою 3 курсу потрапила на виробничу практику в компанію Mazars шляхом конкурсного відбору, основні виклики з якими стикнулася при роботі на міжнародну компанію та основні професійні досягнення зараз на посаді джуніора консультанта відділу аутсорсингу бухгалтерських послуг.

   Керівництво компанії зацікавлене співпрацювати зі студентами економічного факультету, оскільки частка аграрних компаній, яка користуються їхніми послугами становить 30% від решти підприємств, що обслуговуються.
  Особливо студентів зацікавило проходження практики з можливістю подальшого працевлаштування. У той же час представники компанії погодились проводити практичні кейси для студентів.

  Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю у напрямку посилення практичної складової підготовки фахівців економічного факультету з 
компанєю Mazars.
 Леся Воляк, 
заступник декана економічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook