Агробіологічний факультет гостинно зустрів випускників шкіл Києва і Київської області

1 жовтня 2021 року

29 вересня агробіологічний факультет НУБіП України гостинно приймав випускників Києва і Київської області на черговому «Дні відкритих дверей». На свято завітало більше 65 випускників серед яких 34 із Фастівського ліцею-інтернату та 6 з Ірпінського ліцею інформаційних технологій "ІЛІТ-МАН". Майбутніх абітурієнтів гостинно зустріли представники агробіологічного факультету на чолі з деканом Оксаною Тонхою.

З вітальними словами до присутніх звернулася декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, яка відмітила, що агробіологічний факультет є одним із провідних факультетів університету, а також серед агрономічних факультетів аграрних вузів України. Декан ознайомила гостей з історією факультету, його спеціальностями, термінами навчання, організацією навчального процесу, можливостями отримання подвійних дипломів та проходження практики за кордоном. Особливу увагу було акцентовано на ринку праці майбутніх фахівців з агрономії та садівництва і виноградарства.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Цизь ознайомив присутніх з перевагами навчання у НУБіП України, базами практичної підготовки та навчання, а також зазначив, що для студентів важливим є відпочинок, для цього тут створені всі умови: є оздоровчий табір, працює достатньо різних секцій та гуртків, крім того сам університет розміщений у мальовничому місці, де студенти гуляють і відпочивають. Кожному були роздані буклети про університет та факультет.

Голова студентської організації факультету Кароліна Смертюк розповіла про студентський побут та дозвілля, наукові гуртки, як проходить студентське життя в університеті, про культурно-масові заходи, які відбуваються на факультеті та університеті і запросила гостей приєднуватися до дружньої родини НУБіП.

Пізніше заступники декана разом із завідувачами кафедр провели ознайомчу екскурсію навчальними аудиторіями та лабораторіями факультету, де гості ближче ознайомилися з їхньою з матеріально-технічною базою, напрямами роботи.

Деканат вдячний директору Фастівського ліцею-інтернату Юлії Пасічник та директору Ірпінського ліцею інноваційних технологій НВО "ІЛІТ-МАН" Олені Андрієвич за активну участь в організації та проведенні свята.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

та закритого ґрунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook