Сучасна бібліотека очима студентів спеціальності «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)»

7 вересня 2021 року

Вища освіта, як одна з найважливіших складових системи освіти, формує в людини певний рівень знань, умінь та навичок, які можна застосувати у практичній діяльності. Важливе завдання перед освітою України поставлено тезою навчання впродовж усього життя людини. Ринок праці та реалії сучасного світу швидко змінюються, що диктує фахівцям необхідність постійно підтримувати свою конкурентоспроможність. Цю важливу функцію під час опанування професійних знань виконує бібліотечна система.

На сьогодні у системі бібліотек відбуваються кардинальні зміни та осучаснення, з якими студенти 1-го курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Професійна освіта» мали можливість наочно ознайомитись.

Відповідно до вимог сучасної молоді, наукова бібліотека НУБіП України постійно вдосконалює та розкриває свої можливості за допомогою максимально інформативних, динамічних та цікавих послуг для читачів.

Під час представлення бібліотечних ресурсів, студенти дізналися про можливості цифрової та електронної бібліотеки, наявність он-лайн послуг та отримання необхідної розсилки комплектів електронних видань навчальної літератури.

Одним із найважливіших умов професійного становлення особистості є дотримання чеснот академічної доброчесності. На зустрічі 14 вересня 2021 студенти спеціальності «Професійна освіта» ознайомилися про необхідність дотримання етичних норм і правил при підготовці, написанні та оприлюдненні результатів своїх академічних досліджень.

Приємною несподіванкою для студентів була можливість проходження спортивно-інтелектуального квесту у бібліотеці, під час якого студенти мали змогу ознайомитися з розташуванням відділів та читальних зал книгосховища та його ресурсними можливостями. Під час квесту студенти вдало проявили свої спортивні, інтелектуальні та творчі здібності, швидкість, кмітливість та аналітичне мислення.

Весело, гамірно та азартно студенти спеціальності «Професійна освіта» ознайомилися із принципом роботи бібліотечної системи НУБіП України!

Діра Надія Олександрівна,
асистентка кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook