Ольга Джема: Спеціальність «Управління навчальним закладом» допоможе мені реалізувати свою мрію – стати гарним керівником

6 серпня 2021 року

Кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету продовжує знайомити нас із вступниками 2021 року на магістерські освітні програми "Управління персоналом" та "Управління навчальним закладом".

Вітаю! Розкажіть про себе.

Добрий день. Я - Джема Ольга Анатоліївна. Працюю в гімназії №179 міста Києва вчителькою української мови та літератури. Вищу освіту здобула в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Люблю свою роботу, розвиватися, навчати й навчатися, тому беру участь у різних конкурсах та проектах. Зокрема, у конкурсі «Учитель року 2018», я стала лауреатом міського етапу; у проекті «БомбеЗНО» була викладачем і мала працювати методистом, але, на жаль, карантин змінив ситуацію в країні, тому встигла лише пройти тренінги з підготовки; у Всеукраїнській школі онлайн створила серію уроків для 11 класу з української мови. Та багато-багато іншого.

Я дружина й мама! Дуже сильно люблю свою родину! Обожнюю свою роботу й люблю життя!

Чому ви обрали спеціальність «Управління навчальним закладом»?

Немає меж досконалості, тому людина має постійно розвиватися. Я живу освітою, люблю пізнавати нове й самовдосконалюватися. Вважаю, що освіта в Україні потребує людей, які дійсно люблять свою роботу й хочуть змін. Концепція Нової української школи реалізовується завдяки агентам змін, тобто людям, які хочуть вчитися упродовж життя й бути взірцем для прийдешніх поколінь, вчителям, котрі не бояться експериментувати, шукають нові шляхи вирішення будь-яких питань та ситуацій. Я зрозуміла, що хочу бути не просто вчителькою, а педагогинею, яка буде впевнено крокувати шляхом змін та інновацій. На мою думку, саме спеціальність «Управління навчальним закладом» допоможе мені реалізувати свою мрію – стати гарним керівником.

Серед навчальних закладів Києва є багато університетів, де можна здобути вищу освіту за цією спеціальністю. Чому саме НУБіП України?

Є декілька факторів, які допомогли мені обрати саме цей університет. По-перше, багато випускників нашої гімназії здобувають вищу освіту саме в НУБіП України. Варто зазначити, що всі студенти (а деякі вже випускники та випускниці), з якими я спілкувалася чи спілкуюся, дуже задоволенні навчанням в університеті, оскільки отримують якісні та ґрунтовні знання, що допоможуть їм реалізувати себе в майбутньому. Це свідчить, що університет має сильний кадровий склад та відповідну матеріально-технічну базу. По-друге, деякі викладачі університету навчали мене колись, а зараз працюють у НУБіП України. Безумовно, це найкращі викладачі. По-третє, зручне розташування університету від роботи мені йти хвилин 15, що буде економити час для мого розвитку та самоосвіти. А ще на території університету є прекрасний ботанічний сад, де можна насолодитися красою природи й відпочити душею.

Які Ви маєте життєві цінності? Чим захоплюєтеся у вільний час?

Люблю життя в усіх проявах! Моє життєве кредо – «У будь-якій ситуації потрібно залишатися ЛЮДИНОЮ». Людина – найвища цінність. Ми завжди маємо пам’ятати, що всі ми різні, проте кожна особистість надзвичайно важлива й цінна. Таким правилами керуюся й у житті, і в роботі. У вільний час полюбляю читати й рибалити. 

Чого ви очікуєте від навчання в нашому університеті?

Упевнена, що навчання буде змістовним, ґрунтовним, цікавим та незабутнім. Думаю, що знайду нових друзів й однодумців та отримаю неоціненний досвід для моєї професійної діяльності та реалізації своїх планів.

Білан Людмила,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook