Випуск кібернетиків 2021!

1 липня 2021 року
Випуск, це ключовий момент всього навчання – отримання дипломів бакалаврів з економіки (освітньої програми «Економічна кібернетика»), як результат вкладених зусиль!
Велика подяка й шана викладачам – їх робота була не марною; батькам – за їх допомоги, підтримки та участі в долі своєї дитини, ці чотири роки були для всіх плідними й в результаті – успішними!
 
 
https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u214/ekk.jpg
 
Сьогодні випуск в унікальної групи, не дуже чисельної, але дружної, позитивної, ерудованої, різнопланової! Наших випускників 1 липня в актовій залі третього корпусу вітали проректор Вадим Ткачук, декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, завідувачі кафедр, куратори та викладачі факультету.
Музичні вітання від студентів факультету – рок-гурту GetMans, Поліни Ремінної, Назарія Коваленка надали ще більшої урочистості святу!
 
 
Теплі слова прозвучали й від наших випускників на адресу університету, факультету, кафедри, викладачів, куратора групи.
 
 
Грамотами були відмічені: чарівні Марія Суліма (диплом з відзнакою) – за внесок у наукові здобутки університету, факультету та кафедри, переможниця чисельних Всеукраїнських олімпіад й Анна Петренко – авторитетна та активна староста групи; Ілля Собчук та Андрій Кашевський – незмінні учасники культурних заходів університету та факультету.
Наша Валентина Лапа отримала два дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» – українського та європейського зразків!
Наші студенти, а сьогодні – випускники, успішно поєднували навчання і роботу, зокрема, наша зірочка – відповідальний Костянтин Полуда, творча Вікторія Климчук, розсудливий Андрій Чепа! Креативний Антон Гончаренко, надійні та серйозні Богдан Сімірей та Владислав Куценко – кафедра із задоволенням працювала та спілкувалася з усіма вами ці чотири роки!
 
 
Колектив кафедри економічної кібернетики щиро вітає своїх кібернетиків з присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр»!!! Нехай всі ваші мрії та очікування здійсняться, а диплом стане потужним фактором успішного професійного зростання!!! До зустрічі в магістратурі!!!
 
 
Людмила Галаєва,

куратор академічної групи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook