Попередній захист бакалаврських робіт

29 травня 2021 року

 29 травня на кафедрі економічної кібернетики факультету інформаційних технологій НУБіП України на високому рівні було організовано та проведено попередній захист бакалаврських робіт денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика».

Захід проходив у змішаній формі очно та у форматі інтерактивної відеоконференції. Ступінь готовності студентів до основного захисту перевіряли завідувач кафедри проф., д.е.н. Жерліцин Д.М., проф. д.е.н. Скрипник А.В., доценти Галаєва Л.В., Клименко Н.А., Коваль Т.В., Рогоза Н.А., Шульга Н.Г.

Тематика бакалаврських робіт була різноманітна «Моделювання впливу Covid -19 на якість життя»; «Моделювання стратегії грального бізнесу»; «Прогнозування соціально-економічних ризиків в контексті демографічної динаміки в Україні»; «Прогнозування зеленої енергетики України»; «Моделювання інвестиційної стратегії на ринку сучасних фінансових активів»; «Прогнозування змін у розповсюдженні реклами», «Моделювання рівня конкуренції на ринку освітніх послуг України»та інші.
У процесі захисту робіт студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявили щиру зацікавленість проблемою дослідження.
Обговорення доповідей студентів перетворювалося на дискусію, у якій взяли участь не лише наукові керівники та викладачі кафедри, але й самі студенти.
Було відмічено, що всі представлені дослідження виконані згідно вимог щодо написання бакалаврських робіт та з урахуванням зауважень, порад і рекомендацій викладачів вони були допущені до захисту.
За результатами попереднього захисту ухвалили рекомендувати бакалаврські роботи до захисту, який відбудеться 16 червня 2021р.
Доцент кафедри економічної кібернетики 
Тетяна Коваль
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook