Обмін досвідом як запорука успішного розвитку закладів освіти в умовах глобалізації

13 травня 2021 року
13 травня 2021 року на базі ВСП «Бережанський фаховий коледж» відбувся ІІ науково-практичний онлайн-семінар обласного методичного об'єднання викладачів інформаційних систем та технологій в обліку, в межах якого обговорювалися тенденції розвитку інформаційних систем та технологій в обліку в умовах глобалізації та цифровізації економічних процесів.
 
Изображение выглядит как текст, в позе, человек, группаАвтоматически созданное описание
Изображение выглядит как текстАвтоматически созданное описание
Серед учасників заходу були представники Ради директорів ЗФПО Тернопільської області, ВСП «Бережанський фаховий коледж», факультет інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України та ЦСН «ПРОКОМ».
Факультет інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України представила Костенко Інна Сергіївна, яка розповіла про особливості підготовки майбутніх фахівців економічного профілю в умовах цифровізації бізнес-процесів, зазначила про основні тренди, які існують на міжнародному ринку праці та в межах України, представила особливості освітніх програм “Економічна кібернетика” та “Цифрова економіка”, за якими здійснюється набір студентів на факультеті.
 
 
 
В цілому варто зазначити про багаторічну співпрацю між факультетом інформаційних технологій НУБіП України та ВСП «Бережанський фаховий коледж». На факультеті функціонує спільна міжкафедральна лабораторія, в межах якої здійснюється навчання майбутніх фахівців за спеціальністю “Комп’ютерна інженерія”.
 
Важливою залишається співпраця з ЦСН Проком, за допомогою якої 6 років назад було відкрито новий напрям працевлаштування випускників факультету інформаційних технологій економічного профілю: консультант 1С, програміст 1С. На базі факультету продовжує успішно функціонувати навчальна лабораторія “Центр компетенцій 1С”. Кожного року студенти факультету активно приймають участь в олімпіаді IT Universe.
 
Дякуємо організаторам за цікавий захід та можливість обміну досвідом у підготовці фахівців адміністративного, економічного профілю.
 
Жерліцин Дмитро Михайлович,
Завідувач кафедри економічної кібернетики
 
Костенко Інна Сергіївна,

асистент кафедри економічної кібернетики 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook