Профорієнтаційна робота Фастівський район!

5 квітня 2021 року
Студент 1 –го курсу ОС Бакалавр галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» Василь Андрєєв побував з візитом у рідній школі, Веприцькій ОЗНЗ 1-3 ступенів Київської області Фастівського району. Зустрівся із своїм колишнім класним керівником Наталією Володимирівною Духовою (разом на світлині зліва) та провів інформативну розповідь про навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті інформаційних технологій у 11-10 класах цієї школи, підкреслив про значення навчання, освіти та самовдосконалення для отримання омріяного робочого місця та фаху.
Розказуючи про особливості та переваги навчання у НУБіП України, підкреслив значення для формування фахових компетентностей обраної спеціальності наявних на факультеті навчально-наукових лабораторій, комп’ютерних класів. Додав, що за показниками наукової, організаційно-виховної та навчально-методичної діяльності університет визнано Лідером вищої освіти України, а у 2021 році на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України оприлюднений наказ № 372, яким затверджено результати державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності, де НУБіП увійшов до першої трійки кращих університетів України за результатами атестації наукової діяльності!
Перед від’їздом до школи В. Андрєєв взяв на кафедрі Економічної кібернетики буклети за ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», які роздав присутнім учням 10 - 11 класів, декілька штук залишив класному керівнику з метою поширення інформації про навчання на ФІТ НУБіП України між вчителями школи, батьками учнів інших класів цієї школи, а інші буклети прикріпив на «Дошці оголошень».
 Д.е.н., професор кафедри економічної кібернетики

Н. В. Попрозман 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook