Нові виклики сьогодення для студентів і наставників кафедри економічної кібернетики

15 березня 2021 року
Навчання студентів спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» розпочалося в особливих умовах.
Результати першого семестру показали, що першокурсники факультету інформаційних технологій успішно адаптувались до умов дистанційного навчання.
Другий семестр розпочали першокурсники з традиційного, аудиторного навчання, і готовими до цього були не тільки навчальні аудиторії та викладачі, а й гуртожиток №7, в якому проживають студенти зазначених спеціальностей. Куратор першокурсників доцент Рогоза Н.А. та заступник декана Клименко  Н.А., можна сказати зустріли наших студентів при поверненні до гуртожитку на навчання в другому семестрі. Пройшовши по кімнатах, де мешкають наші студенти на четвертому поверсі кімната №450, на п’ятому кімнати №№ 518, 528, 536, побачили їх оновлений стан, нові меблі, які створили затишок і умови для успішного проживання і навчання. Всі студенти вчасно приїхали на навчання і задоволені умовами проживання. Місця загального користування також вразили своїм виглядом і відповідністю санітарним нормам і умовам нашого сьогодення.
Керівництво нашого факультету займаються покращенням побуту в гуртожитку, безперервно. Під час зустрічей зі студентами в гуртожитку нагадуємо правила проживання, поведінки, та особливо щодо шкідливих звичок і здорового способу студентського життя. Постійно інформуємо про дії при можливому захворюванні. В гуртожитку облаштовано кімнату-ізолятор для екстрених випадків. Всі умови для навчання створені. Студенти задоволені.
Н.А. Рогоза, доцент
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook