Студенти 1-го курсу ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» активні учасники профорієнтаційної роботи!

26 лютого 2021 року
Згідно розкладу, 25.02.2021 відбулося практичне заняття зі студентами 1 –го курсу ОС Бакалавр галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» з дисципліни «Економічна кібернетика» під керівництвом викладача кафедри д.е.н., професора Н.В. Попрозман. На перерві, відпочиваючи, вели розмову про економічну кібернетику, обраний фах, його переваги та, відповідно, про рівень задоволення від навчання, обраного фаху та вузу. З позитивними відгуками та своїми очікуваннями від навчанням студенти вирішили поділитися зі старшокласниками тих шкіл, які закінчили дані студенти.
Наші студенти взяли буклети за ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», в яких розміщені контакти кафедри та деканату ФІТ, щоб залишити їх у своїх школах/класах, з тих міркувань, якщо виникнуть додаткові питання у абітурієнтів і/чи їх батьків, то професійні й ґрунтовні та обґрунтовані відповіді змогли дати викладачі випускової кафедри, співробітники деканату.
Про успіхи, позитивне відношення й задоволення від навчання можна судити з високої активності студентів 1-го курсу, оскільки після обіду того ж 25.02.2021, Катерина Храпачевська (світлина справа) відвідала гімназію №179, розмовляла зі старшокласниками, вчителем Макаренко Л.В., а буклети прикріпила на дошці оголошення у холі гімназії.
Інші студенти теж обіцяли ділитися світлинами зі своїми вчителями, старшокласниками, яким розповідають про обраний ними фах та його переваги!!!!
Д.е.н., професор кафедри економічної кібернетики

Н. В. Попрозман 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook