День відкритих дверей у коледжі

6 лютого 2021 року
Немішаєве

   ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБІП України» 6 лютого гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів.
Гамірливій юрбі абітурієнтів хочеться якомога більше дізнатися про навчальний заклад, до якого вони вступатимуть. Питань завжди багато: і що криється за назвою навчального закладу, і хто навчає студентів, яку професію можна отримати і де працевлаштовуються випускники…
Хочеться дізнатися не з довідкового буклету, а почути відповідь безпосередньо з уст викладачів, фахівців.

   Гостей зустрічали гарними українськими піснями учасники студентської вокальної студії «Зорецвіт».
Після реєстрації майбутні абітурієнти розійшлися по відділеннях, на які хочуть поступати і вже там отримали всі відповіді на свої питання.
   Директор коледжу В.І. Альохін в онлайн-форматі розповів про досягнення та успіхи коледжу. Відповідальний секретар приймальної комісії О.М. Литвинчук детально розповіла про умови вступу до коледжу, про програми підготовки, переваги навчання у закладі освіти.
   По завершенню відбулася екскурсія коледжем. Абітурієнти на власні очі побачили навчальні аудиторії, сучасні комп’ютерні класи та лабораторії, кабінети й майстерні, спортивну залу, завітали до бібліотеки, яка є інформаційним, інтелектуальним і духовним центром коледжу.
   Бути студентом Відокремленого структурного підрозділу «Немішаївський фаховий коледж НУБІП України» – престижно, відповідально і справді круто!
   Чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook