На факультеті землевпорядкування організовано розпочали весняний семестр

1 лютого 2021, 17:30
     1 лютого 2021 року, згідно з графіком освітнього процесу, організовано розпочався весняний семестр 2020-2021 навчального року. У землевпорядників заняття на всіх курсах – з першої пари. Одразу ж із дзвоником, деканатом факультету землевпорядкування проведено перевірку початку занять та явку на них викладачів і студентів. Середня відвідуваність на першій парі становила 92%. У відсутніх причини різні, але переважно здобувачі не змогли вчасно налагодити зв’язок.

  

   Для успішного початку другого семестру, деканатом минулого тижня проведено старостат. І старости академічних груп відмінно спрацювали, забезпечивши чітку комунікацію між усіма учасниками освітнього процесу – студентами групи, викладачами і деканатом. Зривів занять не було, всі розпочаті вчасно. Заздалегідь були створені посилання на онлайн-заняття, по яким систематично відбуватиметься перевірка. Паралельно у Viber-групі старости повідомили про відвідування, відсутніх і причини. Зі студентами, які не з’явилися на заняття без поважних причин, деканатом буде проведена робота, з’ясовані причини та прийняті відповідні рішення.
   Таким чином, всі без винятку навчальні заняття у другому (весняному) семестрі 2020-2021 н.р. на факультеті землевпорядкування розпочалися вчасно та організовано. Студенти виглядали задоволеними, адже канікули та морозна погода дали можливість добре відпочити, набратися сил для отримання нових знань.

   Отож, бажаємо усім студентам та викладачам успішного навчального семестру та міцного здоров’я! А вже з наступного понеділка аудиторії Університету чекатимуть студентів І курсу та магістрів першого року «вживу» на лабораторних та практичних заняттях.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook