Студентський кампус: встановлюємо нові вікна в гуртожитку №8

27 січня 2021 року
     Варто зазначити, що питання щодо покращення умов проживання в гуртожитках перебуває на особистому контролі ректора університету Станіслава Ніколаєнка, який часто навідується у гуртожитки та спілкується з студентами.

     Завдячуючи його підтримці і незважаючи на скрутне економічне становище в державі, у гуртожитках проводяться поточні та капітальні роботи. З кожним роком, в період опалювального сезону, все більш гостро стає питання щодо створення комфортних умов навчання, проживання наших студентів, а саме – їх перебування в затишних теплих кімнатах. В університеті ще є гуртожитки, які потребують заміни старих дерев'яних вікон на більш ефективні – нові енергозберігаючі металопластикові вікна, але служби університету над цим працюють, і з часом у нас буде 100 % заміна вікон.

  

     З початку нового року, допоки студенти відпочивали на зимових канікулах, розпочали встановлення нових енергозберігаючих металопластикових вікон в гуртожитку № 8.

  

     У гуртожиток завезли 125 нових вікон, саме скільки не вистачало для 100 % заміни старих вікон у всьому гуртожитку. Завідувач гуртожитку Олександр Радченко, заступник Юрій Івашко разом із працівниками та мешканцями гуртожитку активно працюють, віддано допомагають службам університету у встановлені: розносять важкі вікна по поверхах та кімнатах, зносять старі дерев’яні та роблять всі інші роботи, які потрібні під час встановлення. Заміна застарілих вікон – допоможе знизити тепловитрати у зимовий період за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, знизить показники шумоізоляції, підвищить рівень здоров’я студентів, поліпшить мікроклімат у гуртожитку та покращить естетичний вигляд будівлі студентського містечка.

     Незважаючи на карантин в країні у студентському містечку університету продовжуються ремонтні роботи задля покращення побутових умов проживання студентів.


Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook