Студентка Бережанського агротехнічного інституту Діана Лужна стала призером ІІІ етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

26 грудня 2020 року
     4 грудня 2020 року в онлайн-режимі на платформі Google Meet відбувся обласний етап XІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

     У конкурсі взяли участь студентки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» факультету економіки і природокористування Людмила Глушко (група О-11Б) та Діана Лужна (група Мн-11Б). Завданням конкурсу було написати есе-розповідь на тему: «Аристократизм духу та гармонія душі Т.Г. Шевченка».

  

     Проведення даного конкурсу сприяє піднесенню престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищення рівня загальної мовної культури, виховання в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю: вшанування Великого Кобзаря.

 

     

Вітаємо з перемогою у ІІІ етапі ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу студентської молоді імені Тараса Шевченка студентку факультету економіки і природокористування групи Ек-11Б Лужну Діану, яка нагороджена дипломом ІІ ступеня, довівши, що є справжнім шанувальником творчої спадщини Тараса Шевченка.

 

    Тішить те, що інтерес до вивчення української мови та літератури зростає, а це означає, що серед молоді все більше і більше національно свідомих особистостей, які готові утверджувати державний статус української мови, піднімати її престиж серед однолітків.

 

Вітаємо із заслуженою перемогою, бажаємо щастя і натхнення, щоб розвивати та реалізовувати свої різносторонні таланти!

 

Ольга Шумінська
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook