Навчання в НУБіП – престижне й цікаве

8 грудня 2020 року

 

Проведення якісної профорієнтаційної роботи – важлива складова наукової та виховної роботи вищого навчального закладу. Завдяки вдалій профорієнтаційній роботі до університету вступають ті, хто свідомо зробив свій вибір і вирішив продовжити навчання на обраному факультеті.

Саме так провела профорієнтаційну роботу Софія Курман, вчорашня випускниця, а зараз студентка 1 курсу 6 групи Агробіологічного факультету у школах свого рідного міста – комунальному закладі «Гуляйпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Гуляйпільської міської ради» та опорному закладі загальної середньої освіти «Престиж» м. Гуляйполя.

Софія охоче  поділилася своїми враженнями від студентського життя, показала презентацію про рідний університет, а також поділилася відео пізнавальних дослідів, які вона проводила на лабораторних заняттях з неорганічної та аналітичної хімії. Також з захопленням розповіла про цікаве життя у студмістечку, яке кожного дня дарувало щось приємне та несподіване. Не дивлячись на те, що вона встигла провчитися всього три тижні, бо розпочався карантин, і навчання стало дистанційним, першокурсники змогли відчути незабутню атмосферу студентського життя.

Одинадцятикласники зацікавилися такими спеціальностями, як: Агрономія, Садівництво та виноградарство, Екологія. Старшокласники запитували про підготовчі курси для вступу до університету. Вони отримали буклети, з яких мали змогу отримати вичерпну інформацію про навчання, наукову діяльність та умови вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування. А навчатися в одному з найпрестижніших ВНЗ України – почесно і цікаво. До зустрічі! Набір 2021 стартує.

Університет завжди гостинно зустрічає своїх абітурієнтів.

Кравченко Ольга,

старший викладач кафедри аналітичної і

біонеорганічної хімії та якості води

Курман Софія, студентка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook