Екскурсія музеями он-лайн!

5 травня 2020, 22:36

   Навчання все ще дистанційно. Пари, семінари, практичні, модулі……А відпочивати коли? Та де? Добре, що багато музеїв та театрів зробили можливим відвідувати їх експозиції та покази он-лайн. Тому студенти 1 курсу ДМТ скористалися такою можливістю. 

    Зокрема, «відвідали» Ермітаж (експозиція Сибір різних століть, картинну галерею) із жалем, що не можна відвідати все це насправді.

 

Знову Ермітаж, «Зала різаного каміння».

 

 

   «Дуже багато різноманітних артефактів, а ж очі розбігаються. Але відмічу декілька, що мені найбільше сподобалися, це Камея «Медуза»; Камея «Діана»; Інталія «Ніобіда з пораненим братом».

Ермітаж, «Зал ваз»

«Організація самої виставки дуже чудова, все просто і зрозуміло, дуже багато артефактів . Вся виставка супроводжується детальними фото та описом того чи іншого експоната. Особливо сподобався «Килик червонофігурний. В середині : Воїн. Зовні: Одіссей, Діомед, Долон.».

Колекція музею Гуггенхайм. Вразив прихований зміст картини.

Національний музей в Кракові

     Деякі студенти скористалися можливістю навчання на додаткових он-лайн курсах через громаду Coursera.

   «Карантин це не привід для припинення саморозвитку. На період карантину ця громада забезпечує безкоштовний доступ до понад 3 800 курсів від провідних університетів та компаній. Нам дуже сподобалось і ми дізнались багато чого цікавого про підтримку он-лайн навчання на період карантину», – діляться своїми враженнями студенти.
   Тобто, карантин тільки позитивно впливає на навчання та саморозвиток. 

Наствник  групи

доц. Горбачова О.Ю.


 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook