Розвиток економіки та бізнес-адміністрування

23 жовтня 2020 року

22 жовтня 2020 року відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення» Національного авіаційного університету в партнерстві з Національний університетом біоресурсів і природокористування України

Мета конференції полягає в науковій апробації результатів теоретичних і прикладних досліджень, які стосуються розробки та впровадження новітніх принципів, методів та моделей в системі управління розвитком економіки, а також процесів бізнес-адміністрування задля підвищення якості прийнятих управлінських рішень в контексті сучасних проблем та протиріч глобалізації, моделювання складних систем різної природи, що забезпечує конкурентоспроможність суспільства та бізнесу у міжнародному цифровому просторі.

Пленарне засідання конференції відкрили Гудманян Артур Грантович, проректор з навчальної роботи, доктор філологічних наук, професор, Національний авіаційний університет, Харченко Володимир Петрович, проректор з наукової роботи, доктор технічних наук, професор, Національний авіаційний університет, Петровська Світлана Володимирівна, кандидат економічних наук, професор, декан факультету економіки та бізнес-адміністрування, Національний авіаційний університет, Шинкарук Лідія Василівна, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України.

В конференції взяли участь викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України: д.е.н., доцент Дєліні М.М. з темою «Розвиток електронної комерції в умовах пандемії», в якій розкрила роль маркетплейсів як каналів продажу продукції; к.е.н., доцент Титарчук І.М. з темою виступу «Конкурентні можливості та досягнення українського бізнесу в сучасних умовах», де навела практичні приклади успіху українських підприємств, що використали кризу як нову можливість розвитку бізнесу; к.е.н., доцент Суханова А.В. з темою «Аналіз інвестиційної ситуації в Україні в сучасних економічних умовах», в якій окреслила основні проблеми залучення інвестицій та особливості формування інвестиційного клімату в сучасних умовах; к.е.н., доцент Биховченко В. П., яка у темі «Узагальнення особливостей менеджменту персоналу в сільськогосподарському підприємстві» розкрила проблематику плинності кадрів та володіння ними навичок, необхідних сучасному бізнесу.

Окрім викладачів активну участь у конференції прийняли 16 студентів 4 курсу та магістрів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

З програмою конференції можна ознайомитись за посиланням

 

Ірина Титарчук,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook