Співпраця кафедри терапії і клінічної діагностики з компанією «Рояль Канін Україна» - запорука отримання сучасних знань з дієтології дрібних домашніх тварин

20 вересня 2020 року
     Як навчитися оцінювати раціон домашнього улюбленця та підбирати корми для його корекції? Така була мета практичного заняття, яке було організоване доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Наталією Бойко і відбулося 07.09.2020 р. в онлайн-режимі за допомогою платформи Cisco Webex Meetihg.

     Для опрацювання теми цього заняття студентам було поставлене домашнє завдання в ЕНК «Дієтологія і утримання дрібних домашніх тварин» описати свою тварину, зважити її, виписати перелік продуктів і раціон годівлі тварини та спробувати оцінити вгодованість за 9-ти бальною шкалою. Свої результати студенти надсилали для аналізу. Практичну допомогу в проведенні практичного заняття надавала експерт з наукових комунікацій компанії «Рояль Канін Україна» Юлія Романишина.

     Практичне заняття було повністю побудоване на клінічних випадках студентів і експерта. На відеозанятті студенти мали можливість впевнитись, чи вірно вони визначали вгодованість тварин, навчитись розраховувати ідеальну вагу тварини, аналізувати помилки в діагностиці вгодованості тварин, вивчили види енергетичних потреб та розібралися, що таке метаболічна маса тварини і як вона розраховується. Крім того, Юлія Романишина показала, як аналізувати раціон домашніх тварин та яке значення має риба в їх годівлі.

     Тема практичного заняття виявилася дуже актуальною, студенти активно задавали питання, чат був «червоним». Тому заняття замість запланованих 80 хвилин тривало майже 2 години. Ми попросили оцінити студентів таке заняття і отримали дуже схвальні відгуки.
     Щиро дякуємо компанії «Рояль Канін Україна» і особисто Юлії Романишиній за плідну співпрацю.

Доцент Бойко Наталія

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook