Початок нового 2020/2021 навчального року – початок обговорення, моніторингу та оновлення освітніх програм

14 вересня 2020 року
Навчальний рік для вступників 2020 року тільки почнеться, а на кафедрі економічної кібернетики гаранти освітніх програм вже ініціювали зустріч з викладачами, які забезпечують освітній процес на першому курсі.
Завідувач кафедри Дмитро Жерліцин познайомив присутніх з метою кожної з освітніх програм, з попередніми результатами набору студентів на ці програми.
У ході робочої зустрічі були представлені робочі програми «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», за якими здійснюється підготовка на кафедрі. Освітні програми використовуються для формування певної предметної спрямованості за спеціальністю 051- Економіка серед здобувачів вищої освіти, мають свої особливості та формують ряд специфічних фахових компетентностей з економічної кібернетики та цифрової економіки. Саме це і було предметом обговорення викладачів факультету інформаційних технологій, гуманітарно-педагогічного та економічного факультетів.
Результатом зустрічі було обговорення пропозицій та побажань стейкголдерів (студентів, академічної та наукової спільноти, представників роботодавців) з метою їх врахування під час формулювання цілей, компетентностей та програмних результатів навчання за освітніми програмами кафедри економічної кібернетики.
Учасники зустрічі також висловили свої побажання щодо розвитку освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» з у рахуванням минулорічного досвіду викладання базових дисциплін спеціальності Економіка.
Така співпраця та постійний діалог членів робочої групи є запорукою підвищення якості навчання та забезпечує підтримку інноваційного вектору розвитку освітніх програм за спеціальністю Економіка.
Гаранти освітніх програм

 Дмитро Жерліцин та Наталія Клименко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook