Про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу факультету, хід вступної кампанії 2020 року, стратегія розвитку до 2025 року та плани на 2020/2021 н.р.

28 серпня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

 

   

     27 серпня 2020 року об 13:00, відбулося перше у новому навчальному році розширене засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Порядок денний стосувався поточних нагальних питань життя факультету та перспектив розвитку на новий навчальний рік.

     У ході розгляду першого питання декан факультету, професор Лариса Баль-Прилипко доповіла присутнім про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу факультету в умовах адаптивного карантину, попередні результати вступної кампанії 2020 року, розвиток матеріально-технічної бази та завдання на 2020/2021 навчальний рік.  Доповідач зосередила увагу присутніх на підсумках подання заяв від вступників ОС Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти та про результати складання вступних випробувань з комплексу фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін на освітньо-професійні програми підготовки фахівців ОС магістр за спеціальностями, 181 «Харчові технології» і 152«Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». На думку декана, вжиті попередньо заходи та створення принципово нового освітнього середовища значно інтенсифікували процес  популяризації спеціальностей, та удосконалили якість навчального процесу. І для подальшого удосконалення зазначених сфер діяльності на факультеті планується найближчим часом збільшення контингенту студентів, шляхом підготовки нового покоління фахівців ОС «Бакалавр» за спеціальністю 229 "Громадське здоров'я", проведення первинної акредитаційної експертизи підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 229 «Громадське здоров'я», ліцензування підготовки фахівців та створення на факультеті кафедри громадського здоров'я з  залученням до цього фахівців  кандидатів та докторів медичних наук.  Проведення акредитаційної експертизи рhD доктора філософії ОНП "Харчові технології" спеціальності 181 - Харчові технології та створення академічної групи студентів на спеціальності 181 «Харчові технології»  із викладанням дисциплін англійською мовою.

     В обговоренні проекту рішення вченої ради прийняли участь в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК к.т.н., доцент Володимир Василів, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції д.т.н., професор Владислав Сухенко, професори Тетяна Лебська та Ігор Паламарчук та доцент Юлія Крижова. Одностайно висловили побажання подальшого втілення запланованого на факультеті, проект рішення вченої ради прийняли одноголосно.

      Подальше обговорення згідно порядку денного стосувалося формування списку делегатів на конференцію трудового колективу, який представив голова профорганізації факультету Олександр Андрощук.

       Також відбулося представлення плану роботи вченої ради факультету на 2020/2021 навчальний рік, який після обговорення було затверджено.

Проект рішення Вченої ради факультету 

Наталія Сілонова, доцент

Вчений секретар факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook