Абітурієнт з Нікополя Євгеній Яровий – фах деревообробника є перспективним та недооціненим!

17 серпня 2020 року
м.Київ

  Євгеній Яровий цього року закінчив загальноосвітню школу в м. Нікополь та вирішив своє подальше життя облаштувати в столиці. Він впевнений, що стати успішним фахівцем неможливо без якісної освіти і вибираючи свою професію для майбутнього керувався основним правилом: «щоб досягти успіху необхідно займатися улюбленою справою». Про вибір професії та місця навчання ми і спілкувалися з Євгенієм.

 Євгенію, чому саме НУБіП?
  Шукаючи на початку 11 класу університет у який хочу вступити для здобуття вищої освіти зупинився на НУБіП України. Хотілось саме в Київ і, виключно, на деревообробку. Нажаль, в Україні університетів з такими напрямами не дуже багато, більшість сконцентрована ближче до західної частини України, де деревообробка завжди була затребуваною професією. Тому зупинився саме на НУБіП. Університет дуже сподобався, відгуки теж гарні, почитав інформацію і зрозумів: це те що я шукав!


   Чому саме деревообробні та меблеві технології ?
  Обрав спеціальність «Деревообробні та меблеві технології» бо зацікавлений у здобутті професіоналізму і освіти саме в цій промисловій течії. Почав займатися деревообробкою близько 5 років тому. Впевнений, що деревина – це унікальний матеріал, з якого при відповідних знаннях і вміннях можна виготовити будь-що.


  Чого очікуєте він навчання в університеті?
  Очікую від університету та навчання в ньому гарних кваліфікованих кадрів, які хочуть навчати, пізнання реально нових знань, методів обробки деревини для того, щоб здобути професійний рівень. Знайти нові знайомства з людьми які зацікавленні у професії деревообробника.

 

Розмовляв доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини Андрій Спірочкін

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook