Перспективна освітня програма «Економічна кібернетика» - очима наших випускників!

10 липня 2020 року
 
Вітаю, Світлано!
Розкажіть, будь-ласка, про себе, де Ви навчалися, як далі склалася доля?
 
Доброго дня! Мене звати Світлана Пархоменко. Я навчалася в Національному аграрному університеті (зараз НУБіП України), випускниця спеціальності «Економічна кібернетика» 2003 року.
На даний час займаю посаду головного бухгалтера в ТОВ "Компанiя з управлiння активами - Адмiнiстратор пенсiйних фондiв "Укрсоц-Капiтал", яке провадить професійну діяльність з управління активами інституційних інвесторів на підставі ліцензії, що видається Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.
 
Які знання та навички, набуті в університеті, для Вас важливі для професійної діяльності і, в цілому, для життя?
 
Університет дав високий загальний рівень підготовки зі спеціальних предметів та широкий спектр знань для розширення кола можливостей в професійній сфері і не тільки. Лідерські якості, вміння спілкуватися з людьми, швидко приймати рішення, широке коло вмінь та навичок – дають можливість легко знаходити роботу, бути затребуваним у різних сферах діяльності.
В університеті сформувалося коло друзів, ми спілкуємося і зараз. До речі, мої одногрупники працюють у зовсім різних сферах – мають приватний бізнес, займають посади у державних установах, успішні в різноманітних видах діяльності – серед нас є директори ІТ-компаній, навіть юристи. Тарас Тимошенко, наприклад, займається комп'ютерним програмуванням, власник популярних агросайтів оголошень: http://agro-ukraine.com/ ; http://apkua.com/ ; https://agrotorg.net/ та інших; Юлія Коваль працює в Державній організації "Українське агентство з авторських та суміжних прав" начальником відділу з розподілу авторської винагороди; Віктор Базильчук отримав міжнародний диплом магістра, чим завдячує, в першу чергу, рівню навчання на кафедрі економічної кібернетики і, наразі, є власником заводів, які експортують продукцію у 23 країни світу.
 
Чи радите Ви вступати в наш університет, на освітню програму  «Економічна кібернетика»?
 
Так, я рекомендую! НУБіП України займає гідне місце в ТОП університетів країни; назва факультету – інформаційних технологій та спеціальностей, зокрема – «Економічна кібернетика» – говорять самі за себе. З’явилася нова спеціальність – «Цифрова економіка», яка на мій погляд, теж дуже зараз актуальна. Ці спеціальності дають широкі можливості – це набагато ширше, ніж просто економіка, а й поєднання з інформаційними технологіями, кількісними методами, що дуже знадобилося особисто мені в роботі.
На кафедрі економічної кібернетики працюють високо професійні викладачі, з теплотою їх згадую, всі роки навчання ми себе відчували у великій сім’ї  J .
Я хочу подякувати всім викладачам кафедри економічної кібернетики за їх важку та сумлінну працю, за любов до своєї справи, низький Вам уклін! Саме Ви приймаєте безпосередню участь у формуванні спеціалістів високого рівня і, завдячуючи Вам, ми відчуваємо впевненість у своїх силах, горді, що обрали саме цю спеціальність!
На факультеті готують спеціалістів сучасних та перспективних спеціальностей, які стрімко розвиваються і будуть користуватися попитом на ринку праці завжди; крім того – достойна оплата праці та можливість працювати дистанційно, роблять спеціалістів освітньої програми «Економічна кібернетика» та інші спеціальності факультету особливо актуальними в умовах сучасних викликів!
 
Дякую, Світлано, за розмову та теплі слова! Будемо раді бачити Вас у нас в гостях на факультеті та на кафедрі!
 
Дякую!
 
Розмовляла доцент кафедри економічної кібернетики

Людмила Галаєва 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook