В землевпорядників розпочалась ознайомча практика

14 червня 2020 року
     Щорічно після закінчення сесії студенти 1 курсу знайомляться з провідними підприємствами в галузі землеустрою, геодезії та картографії.

     Ознайомча практика на першому курсі є продовженням вивчення та закріплення набутих знань із дисциплін геодезичного, землевпорядного і топографо-картографічного профілю в реальних умовах землевпорядної, земельно-кадастрової та картоукладальної діяльності і передбачена навчальним планом за напрямком 193 «Геодезія та землеустрій». Цього ж року коронавірус вніс свої корективи. Тому екскурсії будуть віртуальними.

     В цей сонячний день на платформі Zoom керівники ознайомчої практики – професор кафедри геодезії та картографії Ковальчук І. П. та асистент кафедри геодезії та картографії Лук’янчук К.А. зібрали студентів 1 і 2 групи 1 курсу факультету землевпорядкування. В перший день студенти ознайомилися з професією землевпорядника, з видами документації стосовно обліку земельних ресурсів, видами землевпорядних робіт, дізналися історію формування НУБіП України та факультету землевпорядкування, про завдання факультету у сфері підготовки фахівців за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

     Протягом тижня планується «відвідати» ДНВП «Картографія», ДП «Центр державного земельного кадастру», ДП «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Бажаємо студентам цікаво і з користю провести ознайомчу практику!

Наталія Мединська
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook