Олександр Коршак: «Обираю НУБіП України, щоб здобути престижну спеціальність і підвищити свою спортивну майстерність»

29 травня 2020 року
     Фізична культура відіграє важливу роль в житті кожної людини, а здоров’я – одна з головних її цінностей. Саме вчитель з фізичного виховання, тренер чи інструктор є основними носіями знань, умінь і навичок для розвитку фізичних якостей та збереження здоров’я особистості.
     Ми поспілкуватись з учнем 11-го класу, Олександром Коршаком, котрий мріє стати студентом НУБіП України та здобути вищу освіту за новою спеціальністю гуманітарно-педагогічного факультету 017 «Фізична культура і спорт».

  • Олександре, розкажіть про себе.

     – Мене звати Олександр Коршак. Я живу в місті Фастів, навчаюся у випускному класі ФНВК «ДНЗ ЗОШ І-ІІІ ст. №3» і не уявляю свого життя без спорту.

  • Яким саме видом спорту Ви займаєтесь?

     – Я захоплююсь трьома видами спорту – це хокей, гирьовий та армспорт. Найулюбленіший з них – хокей. Граю за команду «Унава» в місті Біла Церква. Я вважаю, що хокей – вид спорту для справжніх чоловіків, який виховує силу волі, витривалість та загартованість.

  • Які маєте спортивні досягнення?

     – Серед моїх спортивних досягнень: 1 місце на військово-спортивних змаганнях серед ЗЗСО міста Фастова з піднімання гирі; перемога в спартакіаді серед збірних команд мікрорайонів міста Фастова з армспорту, у ваговій категорії до 70 кг; 1 місце І етапу (міського) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» з армспорту.

  • Чому Ви обрали спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» саме в НУБіП України?

     – НУБіП є одним з топових університетів України. Має зручне розташування та відкриває перед молодою людиною безліч перспектив. Це і можливість навчатися за програмою «Подвійний диплом», і стажування за кордоном, навчання на військовій кафедрі та, що головне для мене – це можливість здобути престижну спеціальність і підвищити свою спортивну майстерність, тренуючись в титулованих тренерів кафедри фізичного виховання. Багато моїх друзів та знайомих навчаються тут і всіляко радили вступати саме в НУБіП України.

  • Які завдання Ви ставите перед собою у майбутньому?

     – В найближчих планах – вступ до НУБіП України, де я зможу навчатись та активно тренуватись. А в майбутньому мрію підкорити всі спортивні вершини і працювати за спеціальністю.

  • Бажаю Вам успіхів у всіх ваших задумах!

     – Дякую!

Спілкувалась Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook