Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» успішно проходять семестровий контроль результатів навчання

26 травня 2020 року
     25 травня 2020 року в бакалаврів першого року навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» відбувся іспит з дисципліни «Основи публічного управління».

     Екзаменатори - доктори наук з державного управління Ірина Грищенко та Сергій Приліпко за 10 хвилин до початку іспиту через відеоконференцію Zoom нагадали студентам про правила проходження підсумкової атестації, дії в разі технічних неполадок з Інтернет з’єднанням та наголосили на дотриманні цінностей доброчесності, таких як повага до себе та оточуючих, довіра та справедливість, відповідальність та чесність перед собою, викладачем та однокурсниками під час проходження іспиту в режимі on-line.
     Іспит було розпочато відповідно до затвердженого розкладу проведення заліків та екзаменів в ННІ неперервної освіти і туризму. Зі словами підтримки та побажанням натхнення під час виконання завдань від екзаменаторів студенти приступили до складання іспиту.

     Сьогоднішній екзаменаційний день став підсумком кропіткої роботи студентів і викладачів у час різкої зміни підходів до навчання і викладання. Не дивлячись на всі негаразди, які принесли карантинні заходи щодо обмеження звичного спілкування і роботи університету, можемо з гордістю констатувати, що час пройшов не даремно і з користю для студентів. Вимушені карантинні заходи зблизили спілкування студентів першого курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» і їх батьків, багато з яких є державними службовцями з викладачами за цією спеціальністю. Ця співпраця, яка щоденно підтримувалася через телефонні розмови, переписки в Viber, WhatApp, електронну пошту дали змогу швидко напрацювати навички таких програмних компетентностей, необхідних майбутнім державним службовцям як: здатність до адаптації та дії в новій ситуації; здатність працювати в команді; здатність планувати та управляти часом; здатність використовувати в процесі підготовки і впровадження управлінських рішень сучасні комп’ютерні технології.

     Найперше, що відмічають студенти із захопленням, вони навчилися самостійно створювати і належним чином оформляти аналітичні документи на підставі опрацювання документів Організації Об’єднаних Націй, стратегічних документів розвитку України. Це дало їм змогу по новому розуміти процеси державотворення, які відбуваються в Україні через призму глобальних світових процесів і рухів. Ці нові знання, отримані під час вивчення дисципліни «Основи публічного управління» ще більше утвердили їх у правильності вибору спеціальності «Публічне управління та адміністрування», адже за нею майбутнє України.

Ми вітаємо студентів із отриманими заслуженими позитивними оцінками за іспит.

Ірина Грищенко,
професор кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook