Кафедра менеджменту імені професора Й. С. Завадського запрошує на навчання!

7 травня 2020 року

   Колектив кафедри, деканат факультету аграрного менеджменту, адміністрація університету, представники приймальної комісії, студентського самоврядування, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, військової кафедри, кафедр фізичного виховання та культурології і народного студентського театру «Березіль» вітали школярів-випускників, їх батьків, шкільних вчителів у межах вебінару Дня Відкритих Дверей. Загалом, близько 100 гостей зареєстували свої анкети учасників заходу організованого кафедрою.

   

  
   «Перспективність, престиж та якість навчання» – такі основні тези представив у вітальній промові проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша. Він наголосив на значимості менеджменту як професії у сучасних реаліях життя як сполучної ланки між бажаним та фактичним рівнем розвитку економіки країни у цілому, вітчизняного підприємства та окремої людини, акцентуючи готовність НУБіП України, зокрема кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського, забезпечити належний рівень підготовки майбутнього спеціаліста-менеджера.
 
   Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук презентував, ввірений йому, підрозділ у розрізі освітньо-наукової підготовки, виробничої та навчальної практики, міжнародної співпраці та наявності програм подвійних дипломів, матеріально-технічного забезпечення, насиченого  культурного та спортивного життя студентства. Потужності факультету у повній мірі відповідають вимогам до забезпечення необхідних компетенцій сучасного ефективного менеджера.
 
   Найпереконливіший аргумент, на користь навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України,  надала завідувачка кафедри Надія Резнік, познайомивши гостей заходу із своєю донькою – студенткою другого курсу факультету аграрного менеджменту, яка навчається за програмою подвійних дипломів «International business with agrarian commodity’s” у межах угоди між Словацьким аграрним університетом у м. Нітра.
 
 
   В умовах карантину, оголошеним у більшості європейських країн, вона перебуває в Україні але online навчання в обох університетах дозволяє їй оволодівати знаннями та складати заліки та екзамени дистанційно. Така лояльність, довіра та впевненість у результаті яскраво ілюструє рівень підготовки в університеті майбутніх спеціалістів, а також згуртованість науково-педагогічного колективу, який підходить до виконання своїх обов’язків з усією відповідальністю – перед студентом, суспільством та самим собою. Адже саме високий рівень свідомості – основа формування менеджерських якостей, що вимагає працьовитості, організованості та націленості на результат. Колектив кафедри менеджменту імені  професора Й. С. Завадського упродовж багатьох років успішно допомагає амбіційним перспективним студентам розкрити всі ці якості та досягти успіху у професійному та особистому житті.
 
 
   Детальні умови вступу на навчання на спеціальність «Менеджмент» розкрили представники приймальної комісії НУБіП України Лариса Коропець та Сергій Ковалевський. Гості заходу дізналися про перелік конкурсних предметів, прохідні бали з дисциплін, перелік документів, що необхідний при вступі, та інші деталі. Найгостріше питання – щодо організації процесу в умовах карантину, – також не залишилось поза увагою, але однозначної відповіді чекатимемо від Міністерства освіти і науки України, наголошуючи лише, що НУБіП України чекає на майбутніх студентів за будь-якого розвитку подій.
   
 
   Детально про культурно-масове життя в університеті розповів директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Генадій Ржевський. Активності на будь-який смак – хореографічні, вокальні, театральні гуртки; цілорічний вир концертів, змагань, конкурсів, фестивалів – кожен бажаючий має можливість розвивати свій талант і творчість, потрібно лише вступити до НУБіП України. «Їжте сало, їжте хліб! Чекаємо вас в родині НУБіП!» – ось так весело запросив Генадій Ржевський на навчання до університету.
 
  Керівник народного театру Березіль Наталя Тітенко також спокушала учасників вебінару долучитися до мистецтва у стінах університету. Адже взяти участь у театральних виставах має можливість кожен студент, зокрема упродовж щорічного театралізованого фестивалю Голосіївська Весна.
 
   А завідувач кафедри фізичного виховання, чемпіон світу з пляжного міні-футболу Микола Костенко запросив до численних спортивних гуртків та секцій університету. НУБіП України може похизуватися чудовою матеріальною спортивною базою  – зали, майданчики та стадіони не лише у межах спортивного корпусу, а й по всій території студмістечка дозволяють підтримувати себе у гарній фізичній формі аматорам та досягати справжніх чемпіонських звершень тим, хто мріє про спортивну кар’єру. І що важливо – без відриву від професійного навчання та під керівництвом діючих спортсменів – тренерів та викладачів кафедри фізичного виховання НУБіП України.
 
   Також без відриву від основного навчання пройти військове навчання пропонує кафедра військової підготовки НУБіП України. Полковник Ігор Павлович Родіонов підкреслив зручність та якість організації навчання, на користь чого свідчить популярність кафедри, що здійснює підготовку понад шестисот студентів з вісімнадцяти інститутів і університетів країни.
 
   Інсайдерська інформація, зазвичай, найцінніша, адже презентує об’єкт дослідження без прикрас. Голова студентської організації ФАМ у 2017-2019 роках Анна Кравчук поділилася власними враженнями від навчання в НУБІП України. Насичена навчальна програма та вимогливість викладачів, на її думку, вдало врівноважується барвистими соціально-культурними заходами та творчою атмосферою, що панує у мальовничому студмістечку.
 
   Горб Вікторія, староста студентської групи четвертого курсу, а також староста наукового гуртка кафедри «ДНК лідера» зазначила, що завдяки новітнім методам навчання, практичним прикладам та інколи навіть ігровій формі навчання складна інформація засвоюється досить легко та швидко. А доцент кафедри Анна Слободяник представила дисципліни, що входять до програми підготовки спеціалістів, та наголосила,  що наповнення дисциплін динамічно оновлюється відповідно до реалій часу, а викладачі кафедри готові надати консультації 24/7 зацікавленим студентам.
  
   Студентка магістратури Злата Зубрицька зазначила, що відмінна риса навчання на кафедрі менеджменту імені професора Й. С. Завадського полягає у підтримці індивідуальності кожного студента, розвитку критичного та нешаблонного мислення.
   Анастасія Лупинос, староста студентської групи магістратури другого року навчання, підтримала тезу Злати, розповівши про власний досвід, як отримані професійні знання та особливий тип мислення, сформований протягом навчання, допомогли отримати гарну роботу, адже Настя на сьогодні вже працює керівником торгового відділу в міжнародній компанії.
  
   Доценти кафедри Наталія Драгнєва та Тетяна Артюх підкреслили зацікавленість викладачів у постійному професійному вдосконаленні задля надання найактуальнішої інформації при підготовці майбутніх спеціалістів з менеджменту.
 
  Професор кафедри Василь Горьовий  акцентував славну історію кафедри, засновник якої, Йосип Станіславович Завадський, започаткував найпершу школу менеджменту в Україні, у якій професійно сформувалися сучасні кандидати та доктори наук, викладачі та науковці, багато з яких і сьогодні працюють на кафедрі.
 
   Зокрема професор кафедри Тетяна Балановська, одна з найпродуктивніших науковців колективу, досвідчений педагог, а також організатор багатьох виїзних заходів та лекцій практиків бізнесу для студентів, яка розповіла про співпрацю з компаніями із перспективами подальшого працевлаштування.
 
   Саме про вимоги сучасних роботодавців детально розповіла Ірина Горго – випускниця факультету аграрного менеджменту, в минулому викладач, а нині представник компанії BASF в Україні. Особлива подяка модератору заходу Олександру Новаку за вміло та цікаве зрежисовану програму та влучні коментарі та доповнення.
 
   Щиро сподіваємося, що впродовж зустрічі майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію а колективу кафедри вдалося відтворити атмосферу одного з найкращих вітчизняних навчальних закладів online.
Ласкаво просимо до лав студенства НУБіП України!
 
Відеозапис заходу можна переглянути на YouTube
 
Юлія Гудзинська,
старший викладач кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook