Засідання кафедри економічної кібернетики online 30.03.2020

30 березня 2020 року
У понеділок, 30 березня 2020 року о 17.00 відбулося перше засідання кафедри економічної кібернетики on-line на базі платформи Meet у формі відеоконференції. 
На порядок денний було винесено ряд важливих питань щодо ефективної організації дистанційної роботи кафедри, зокрема: навчальної, наукової, навчально-методичної.
 
Професор Жерліцин Дмитро Михайлович наголосив на викликах, які стоять перед колективом кафедри та означив шляхи їх подолання.
Заступник декана Клименко Наталія Анатоліївна проінформувала про вимоги та рекомендації адміністрації факультету інформаційних технологій щодо форм проведення дистанційних занять.
 
Це питання активно обговорювалося усіма членами колективу, колеги ділилися своїм досвідом, враженнями, пропонували шляхи поліпшення якості навчального процесу.
 
Професором Жирліциним Д.М. були підведені підсумки проведення 1 етапу Всеукраїнської олімпіади з економічної кібернетики та обговорено з колегами подальші плани та можливості проведення студентських олімпіад в нових умовах.
 
Завідувач кафедри – професор Скрипник Андрій Васильович окреслив коло наукових питань, до яких можуть долучитися співробітники кафедри та подякував колективу за оперативність при переході на нові методи і форми навчання, оскільки практично всі дисципліни кафедри забезпечені електронними навчальними курсами (ЕНК) та активно використовуються студентами.
Доцент Галаєва Людмила Валентинівна проінформувала про заплановані колегами до видання на 2 квартал методичні розробки, які були подані на розгляд колективу та затверджені в процесі обговорення.
 
 

Секретар кафедри, к.е.н., доц. Галаєва Л.В. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook