Традиційні зустрічі продовжуються: кафедра теорії та історії держави і права обговорила напрями роботи на квітень!

30 березня 2020 року

На кафедрі теорії та історії держави і права хорошою традицією стали зустрічі наприкінці місяця, коли у невимушеній обстановці ми обговорюємо результати місяця, що минає, та окреслюємо завдання на наступний.

 

30 березня 2020 року ми зібралися на чергову зустріч, хоча і в дистанційному режимі. Для відеоконференції обрали площадку Zoom.

 

 

Ті завдання, які були окреслені нами 27 лютого, ми виконали повністю. Так сталося, що в умовах карантину була посилена робота по забезпеченню дистанційного навчання студентів. Головними форматами такої роботи у другій половині березня стали Elearn, Hangoust Meet, месенджери Viber, Skype та Е-mail (детальніше ознайомитися можна тут, тут і тут).

 

 

 

 

На початку березня студенти 4 курсу все таки пройшли оцінювання залишкових знань студентів. Середній бал серед 54 студентів (всього на 4 курсі – 71) склав 21 бал з 30. Принагідно зазначу, що минулого року цей показник також становив – 21 бал.

 

Олена Чомахашвілі провела інтерв’ю з майбутньою магістеркою Анастасією Татарчук.

 

Головними завданнями на квітень було визначено подальшу роботу над вдосконаленням дистанційного навчання в умовах карантину, підвищення взаємодії із студентами, забезпечення заліково-екзаменаційної сесії на 1 курсі заочної форми навчання, проведення проміжної атестації з навчальних дисциплін кафедри, підготовка навчально-методичних матеріалів, посилення публікаційної активності тощо.

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook