Дзуг Марина перемогла в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія»

2 березня 2020 року
     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. №1580 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 навчальному році» та розпорядження декана факультету захисту рослин, біотехнології та екології науково-педагогічними працівниками кафедри екобіотехнології і біорізноманіття було проведено олімпіаду зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія».

     Завідувач кафедри Микола Патика – голова журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» привітав учасників, чим і розпочав проведення олімпіади. Студентам було запропоновано вирішення тестових завдань різної складності.
     У першому етапі олімпіади, взяли участь 43 студенти ОС «Бакалавр».

     За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» було визначено наступних переможців:

І місце – Дзуг Марина.
ІІ місце – Скуба Анастасія.
ІІІ місце – Романенко Андрій.

     Вітаємо переможців та бажаємо гідно представити НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія», що відбудеться у Національному авіаційному університеті.

Юлія Рибалко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook