На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося перше засідання новообраної вченої ради факультету

21 лютого 2020 року

    20 лютого відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. Ключовими питаннями були обрання голови вченої ради та проміжний звіт завідувачів кафедр щодо проведення профорієнтаційної роботи. Перед початком роботи, як завжди вшановували студентів-переможців спортивних змагань. Цього разу студентка факультету Анастасія Делант у змаганнях з кінного спорту зайняла 3 місце та була нагороджена бронзовою медаллю. Завідувача кафедри аквакультури, професора Надію Вовк та завідувача кафедри біології тварин, академіка Миколу Сахацького привітали з їхніми Днями народжень і побажали успіхів у подальшому житті.

    Потому перейшли до питання обрання голови вченої ради. Усі члени вченої ради, які виступали під час розгляду даного питання, а це і академік Микола Сахацький, член-кореспондент Сергій Рубан, професори Микола Кривенок, Надія Вовк, Віталій Бех та доцент Руслан Кононенко, були одноголосні в думці, стосовно делегування даних повноважень декану факультету Вадиму Кондратюку. Після таємного голосування, голова лічильної комісії професор Вадим Лихач підтвердив думку всіх членів вченої ради: із 25 розданих бюлетенів 25 голосів виявились за кандидатуру Вадима Миколайовича. Таким чином, одноголосно головою вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів обрано Вадима Миколайовича Кондратюка. Після цього було обрано заступника голови вченої ради і секретаря – відповідно доцента кафедри аквакультури Руслана Кононенка і доцента кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Людмилу Зламанюк.

   Наступним питанням порядку денного були звіти щодо профорієнтаційної роботи завідувачів кафедр гідробіології та іхтіології Петра Шевченка та годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Михайла Сичова. Вони коротко окреслили проміжні результати та плани на найближчі півроку.

    Потому вчена рада заслухала наукову доповідь професора Володимира Отченашка на тему: «Безпека кормів в умовах євроінтеграції», інформацію директора науково-дослідного інституту Івана Чумаченка про підготовку до наукових конференцій та заступника декана Руслана Кононенка про підсумки зимової екзаменаційної сесії. На завершення вчена рада підтримала кандидатури співробітників факультету щодо присвоєння вчених звань і здобуття державних стипендій.

Людмила Зламанюк,

секретар вченої ради факультету тваринництва

та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook