Випуск магістрів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК: шлях в успішне життя розпочато!

24 грудня 2019 року
   В Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК одночасно і радісний, і сумний день, адже сьогодні 20 грудня 2019 року відбувся випуск магістрів денної та заочної форми навчання, а саме зі спеціальності 152 - «Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація» 59 магістрів, зі спеціалізації «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» та зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».


   Традиційно, відкриваючи урочисту частину, усіх присутніх у залі привітала, доктор технічних наук, професор, декан факультету Лариса Баль-Прилипко та зазначила, що університет і факультет пишається досягненнями наших студентів, адже серед них є представники бізнесу, успішні підприємці, політики. Вона побажала всім вдалих рішень та професійних злетів кожному і наголосила, що двері факультету та всіх кафедр завжди відчинені для них.


   Окрім цього, магістрів привітав завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олександр Савченко. Він сказав, що студенти мають пишатися таким новітнім та сучасним вузом та факультетом із його сучасними лабораторіями, у котрому вони вчилися протягом останніх п’яти з половиною років та побажав не зупинятися на досягнутому.

    
   Долучився до привітань магістрів завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко. Він зазначив, що для досягнення своїх цілей, треба багато працювати, побажав успіхів усім присутнім у майбутніх звершеннях на їхньому життєвому шляху та звичайно, щоб завжди по життю супроводжувала всіх удача.


   До слів подяки та побажань залучилися і магістри-випусники, а саме Олександра Ціпан, яка подякувала усьому колективу факультету за співпрацю та незабутні роки в університеті, а магістрам побажала наснаги та успіхів на життєвому шляху та Назарій Ільчук, який привітав усіх зі святом, подякув викладачам за ті сили, які були вкладені у виховання майбутніх спеціалістів та побажав усім творчої наснаги у майбутньому.


   Затамувавши подих, колишні студенти, а вже – випускники, насолоджувалися концертною програмою та приймали привітання та життєві настанови від викладачів, з ким пройшли цей нелегкий, але дуже цікавий та насичений шлях навчання в університеті.

      Отже, ось і настав щасливий час отримання дипломів випускників…
Загалом, диплом про вищу освіту отримали магістри 106 ( 47– денної форми навчання, 59 – заочної), з них дипломи з відзнакою 22:
дипломів з відзнакою на денній формі навчання 13;
дипломи з відзнакою на заочній формі навчання.

  

  

Любі випускники!
Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху!
Згадуйте з посмішкою та з теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.
Не забувайте про свою ALMA MATER та з гордістю промовляйте:
"Я ВИПУСКНИК НУБІП УКРАЇНИ та звичайно ж найкращого ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК!"

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook