Факультет землевпорядкування активний учасник Днів кар’єри на Житомирщині

30 листопада 2019 року
     Факультет землевпорядкування продовжує активно брати участь у Днях кар’єри, що тривають на Житомирщині. Цього тижня центром тяжіння житомирських школярів було приміщення районної державної адміністрації смт Пулини, де й відбувся, організований Пулинською районною філією Житомирського обласного центру зайнятості День кар’єри – 2019.

     За дорученням декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова участь у цьому заході від факультету взяли доценти Євгенія Кривов’яз та Олександр Чумаченко. Організатором дійства виступила Державна служба зайнятості, а на масовий профорієнтаційний захід були запрошені учні 8-11 класів загальноосвітніх шкіл Пулинського району та інших громад району. На ярмарку професій прибули представники навчальних закладів, як місцевих так і з інших міст.

     Понад 200 учнів шкіл Пулинського району дізналися про переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, перелік спеціальностей, на яких вони можуть навчатися, перспективи працевлаштування та кар’єрного росту, умови навчання та проживання, особливості організації дозвілля студентів у позаурочний час, а також доторкнутися до сучасних технологій землеустрою та геодезії. Олександр Чумаченко розповів про особливості використання сучасного геодезичного обладнання: безпілотні літальні апарати, електронний тахеометр, GPS-приймачі та інше обладнання актуальне при польових вишукуваннях.

     Родзинкою заходу стала презентація БПЛА та майстер-клас по керуванню квадрокоптером, який провів доцент Олександр Чумаченко. Ним було продемонстровано особливості та основні переваги використання сучасних БПЛА у сільському господарстві, будівництві та інших сферах діяльності.

     Завдяки Дню кар’єри організованого Пулинською районною філією Житомирського обласного центру зайнятості вдалося налагодити дружні стосунки та продемонструвати можливості сучасної землевпорядної справи широкому колу відвідувачів.

     Особливо хотілося б подякувати організаторам Дня кар’єри, зокрема Сніжані Острогляд, яка координувала та всіляко сприяла підготовці і проведенню такого пізнавального заходу для школярів та їхніх батьків.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook