Київським школярам представили найперспективніші професії на профорієнтаційному форумі «PROFI 360»

14 листопада 2019, 11:44
12 листопада на території Національного комплексу “Експоцентр України” відбувся масштабний профорієнтаційний форум «PROFI360» для учнів шкіл та шкіл-інтернатів Києва. Організатором заходу виступила столична служба зайнятості. На форум завітали заступник директора Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк та директор Київського міського центруВіктор Білич. На заході були представлені найпрестижніші навчальні заклади столиці, зокрема, Національний університет біоресурсів і природокористування України факультет тваринництва та водних біоресурсів. Також були представники Київського політехнічного інститут ім. І.Сікорського, Національного авіаційного університету, Київського професійного будівельного ліцею та інші.
 
 
Захід проходив під гаслом «Розкрутись на 360», тобто розкрути свої можливості на 360 градусів. Школярі мали шанс пройти експрес-тестування для визначення схильності до тієї чи іншої сфери діяльності та в інший спосіб виявити всі свої здібності. Мультимедійна частина складалася з демонстрації відео від навчальних закладів, а також звернень від успішних професіоналів. Учасникам пропонувалось ознайомитися з професіями кухаря, перукаря, рятувальника тощо. Щоб краще зрозуміти специфіку їх праці, можна було, для прикладу, скуштувати власноруч приготовані солодощі або зробити зачіску.
Школярів дуже зацікавила виставка шкурок хутрових звірів представлена доцентом кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Уманець Русланою Миколаєвною. Виставка складалась зі шкурок кролів, тхора, фретки, песця, лисиці, нутрій і навіть вовка.
 
 
Під час форуму “PROFI 360" школярам показали сферичне кіно про майбутні професії, азот-шоу, відеопрезентації. Крім цього, відбувся показ дизайнерських колекцій одягу та майстер-класи.
 
Доцент кафедри
технологій у птахівництві,
 свинарстві та вівчарстві

Уманець Р.М. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook