РОБОТОДАВЦІ СТУДЕНТАМ: НАДІЙНІСТЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ В СИСТЕМІ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ

7 листопада 2019, 12:32

     4 листопада співробітниками кафедри надійності техніки (факультет конструювання та дизайну) на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України було проведено ІV Міжнародний науково-практичний семінар «НАДІЙНІСТЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ В СИСТЕМІ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ».

 

Одним із завдань семінару було знайомство роботодавців із майбутніми випускниками факультету. В рамках зустрічі представники відомих компаній, серед яких ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна», ТОВ «Кастрол Україна», ТОВ «ЕКОІНТЕЛ», AGCO Corporation, TOВ «Югмоторсервис» (офіційний дилер Volvo Penta в Україні), ознайомили учасників семінару з сучасними технологіями, які пропонуються цими компаніями щодо технічного забезпечення вітчизняного ринку сільськогосподарської техніки. В межах семінару обговорювались проблеми, пов’язані з:
  • сучасними технічними і технологічними рішеннями у сфері проектування, виготовлення, відновлення продукції галузевого машинобудування;
  •  особливостями використання сучасних фільтрів і мастильних матеріалів;
  • особливостями використання оригінальних запасних частин до сільськогосподарської техніки; техніко-технологічними складовими інноваційного забезпечення надійності складних систем аграрного виробництва; 
  • вторинного використання та утилізації витратних матеріалів.

 

Роботу семінару розпочав Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну НУБіП України з привітань на адресу учасників робочого засідання. Декан факультету в своїй доповіді окреслив перспективи співпраці факультету конструювання та дизайну із фірмами-роботодавцями для випускників інженерних факультетів.
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9330.jpg
Член ради роботодавців інженерних факультетів, керівник відділу з продажу Heavy Duty фільтрів WIX ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус представив доповідь на тему:«НОВІ ПРОДУКТИ ВІД WIX FILTERS ДЛЯ АГРАРНОГО РИНКУ УКРАЇНИ».
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9356.jpg
Технічний спеціаліст ТОВ «Кастрол Україна»Михайло Музика в своїй презентації на тему «КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ТЕХНІКИ» ознайомив присутніх з новими властивостями мастильних матеріалів, проаналізував їх систему класифікації.
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9385.jpg
Продукт спеціаліст AGCO Corporation в Україні, к. т. н. Борис Онищенко познайомив із сучасними технологіями посіву MASSEY FERGUSON.
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9432.jpg
Вперше у роботі семінару була представлена компанія ТОВ «ЕКОІНТЕЛ». ЇЇ директор, к. е. н. Ольга ЛЕБЕГА виступила із доповіддю«СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДПРАЦЬОВАНИХ ОЛИВ», яка отримала особливе зацікавлення присутніх.
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9407.jpg
Також вперше була представлена діяльність офіційного дилера Volvo Penta в УкраїніTOВ «Югмоторсервис» у особі менеджера з продажів Олександра Ткаченка.
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9454.jpg
В межах семінару діяла виставка «ЯКІСТЬ ЗАПАСНИХ ЧАСТИН ТА ВИТРАТНИХ МАТЕРІАЛІВ – ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ ТА МІЖНАРОДНИХ КОМПАНІЙ-ПОСТАЧАЛЬНИКІВ», на якій була представлена продукція ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна», ТОВ «Кастрол Україна».
Окрім науково-педагогічних працівників, студентів факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного до роботи та обговорення матеріалів ІV Міжнародного науково-практичного семінару долучились і наші випускники-виробничники.
Все матеріально-технічне забезпечення семінару, а це новітні фільтри, датчики, аналізатори, тощо безкоштовно передано університету для використання в навчальному процесі. 
D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9348.jpg

 

D:\ВИ\Семінари\Семінар ІV\_DSC9442.jpg
Серед учасників семінару був проведений інтелектуальний конкурс на знання сільськогосподарської техніки і технологій, сучасних фільтрів та мастильних матеріалів. Переможці отримали цінні призи і пам’ятні відзнаки.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 9 Семінар 4.jpg

 

Організатори семінару висловлюють подяку директоруТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олегу Будяю за підтримку в проведенні заходу та покращенні матеріально-технічної бази кафедри надійності техніки.
Співробітники факультету конструювання та дизайну і кафедри надійності техніки висловлюють найщиріші слова вдячності роботодавцям та представникам фірм за участь у семінарі та допомогу у підготовці висококваліфікованих інженерних кадрів.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 10 Семінар 4 Організатори семінару.jpg

 

 
Валентина Мельник – доцент кафедри надійності техніки,
Андрій Новицький – завідувач кафедри надійності техніки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook