Навчально-методичний збір керівників кафедр військової підготовки: як будемо готувати офіцерів запасу

29 жовтня 2019 року
     На базі кафедри військової підготовки пройшов навчально-методичний збір керівників аналогічних кафедр інших вишів та структурних підрозділів ВВНЗ, що здійснюють військову підготовку громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу. До нього також долучилися представники Генерального штабу, всіх видів Збройних Сил України – як основні замовники кадрів.

     Те, що такий представницький захід пройшов на базі саме нашого університету, – визнання зробленого офіцерами кафедри і керівництвом НУБіП за останні роки.

     Вітаючи учасників, ректор Станіслав Ніколаєнко представив університет і його можливості, зокрема кафедри військової підготовки. НУБіП на його нинішньому етапі розвитку – це один з тих вишів, які динамічно зростають і розвиваються.

  

  

     Заступник директор департаменту – начальник відділу організації освітньої та наукової діяльності департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Володимир Мартинюк від імені керівництва Міноборони подякував Станіславу Ніколаєнку за велику роботу, яка проводиться університетом у патріотичному вихованні молоді та підготовці офіцерів запасу.

  

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook