Дебют першокурсника!

29 жовтня 2019 року

Минулого тижня наші студенти-першокурсники ОП «Професійна освіта» блискуче виступили на мистецькому концерті, який носить назву «Дебют першокурсника». Ми пишаємось нашими студентами, які успішно виступили, а також їх наставником Чорноморденком Дмитром Івановичем, який провів колосальну роботу, а саме допоміг зазначеним студентам підготуватись до заходу, а також допоміг студентам із організацією зазначеного заходу.

Участь у концерті брали наступні студенти: Артемчук Аміна, Грабовська Аліна, Цимбал Тетяна, Снігир Юлія, Дьомін Олександр, Савенко Ірина, Кисленко Ольга, Череп»яна Вікторія. Студенти виконали декілька танцювальних номерів, підготували кілька гумористичних сценок про студентське життя. Також студенти виконали пісню «І я в НУБіПі».

Крім цього, студенти підготували відеорекламу про їхню освітню програму. Потрібно відзначити блискуче виконання студентами номерів та високий рівень їхньої підготовки. Тож хочемо відзначити не лише студентів, які продемонстрували високий рівень майстерності та підготовки, а й їх наставника Чорноморденка Дмитра Івановича-за колосальну допомогу студентам з організації зазначеного мистецького конкурсу. Бажаємо нашим студентам-першокурсникам успішного навчання, легкої сесії та відмінних оцінок!

Ніна Конько,
старший лаборант кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook