Cтудент факультету ветеринарної медицини НУБіП України Назар Демидюк 1 курсу 10 групи, де куратором групи є асистент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Р. Бокотько, провів профорієнтаційну роботу у рідному коледжі

18 жовтня 2019 року

11 жовтня 2019 року студент 1 курсу 10 групи факультету ветеринарної медицини НУБіП України Демидюк Назар Андрійович провів профорієнтаційну роботу у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області щодо вступу у 2020 році на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність 211 «Ветеринарна медицина».

Демидюк Н.А. є випускником 2019 р. даного коледжу і керівництво навчального закладу з радістю зустріли випускника та провели таку зустріч.
У рамках профорієнтаційної роботи проведена зустріч із заступником директора з навчальної роботи Йосенко М.М., завідувачем відділення ветеринарної медицини Атаманюк І.В і обговорені питання щодо вступу випускників на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.


У зустрічі прийняли участь студенти 4 курсу у кількості 30 осіб та 5 викладачів відділення «Ветеринарна медицина». Демидюк Назар представив презентацію про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини, були роздані буклети з правилами прийому до НУБіП України і роз’яснені усі положення вступу, і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина» у відповідності до нового Закону України про вищу освіту.


Під час свого виступу Назар Демидюк звернув особливу увагу на складові у підготовці спеціалістів будь-якого напрямку і особливо спеціальності «Ветеринарна медицина». Перш за все – це кадровий потенціал (професорсько-викладацький склад), який на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України найпотужніший у порівнянні з іншими факультетами ветеринарної медицини України і налічує 30 професорів (3 академіків та членів-кореспондентів НААН України, більше 50 доцентів. Друге – це навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та практична підготовка, яка на факультеті ветеринарної медицини на найвищому рівні у порівнянні з іншими закладами освіти. Викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України є авторами більшості підручників, посібників та монографій, якими користуються усі ЗВО. В структурі університету є чотири навчально-дослідні господарства, де студенти проходять практичну підготовку. Можливість стажування та проходження практичної підготовки за кордоном також надається. Третє – це культурно-виховна та спортивно-масова робота, яка в НУБіП України та факультеті ветеринарної медицини на досить високому рівні. Студенти факультету ветеринарної медицини постійно займають перші та призові місця у спортивних змаганнях та творчих конкурсах (Краса НУБіП України, «Голосіївська весна» тощо).

 
Усі випускники Млинівського державного технолого-економічного коледжу Рівненської області запрошені на День відкритих дверей в НУБіП України, який відбудеться 31 жовтня 2019 року.

Наставник групи
Роман Бокотько


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook