У новий навчальний рік з новими підручниками та навчальними посібниками для студентів

30 серпня 2019 року

   Навчальний процес університету важко уявити без бібліотеки, а отже і без книги, оскільки впродовж нашого життя ми постійно звертаємося до книги – підручника, словника, енциклопедії чи просто до художнього видання.

  Впродовж останніх місяців наукова бібліотека, з метою оновлення та поповнення бібліотечного фонду, здійснювала закупівлю необхідних навчальних видань. Загалом, на це витрачено понад 53 тис. грн, особлива увага приділялась новим освітнім програмам, що з’явились в університеті, а саме: «Готельно-ресторанна справа», «Журналістика», «Туризм», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

 

    Однак не менш важливим є оновлення навчальної літератури і для інших освітніх програм, таких як «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Економіка» та багато інших.

 

   Приємно відзначити, що впродовж останніх двох років важливим джерелом поновлення навчальної літератури є отримання сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету

   Так, зокрема, у 2019 р. наукова бібліотека отримала 19 назв (735 примірників) таких видань. До речі, останню добірку сучасної навчальної літератури отримано у серпні цього року, а це 4 назви видань та 190 примірників. 

 
   Після технічної та наукової обробки всі новенькі підручники та навчальні посібники будуть передані на абонементи з видачі навчальної літератури як до центральної бібліотеки, так і до філій.
  Працівники бібліотеки щиро вдячні керівництву та науково-педагогічним працівникам університету за підтримку та допомогу в оновленні навчальної літератури у бібліотеці.
 
Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook