Доцент кафедри механізації тваринництва НУБіП України взяв участь в роботі міжнародного семінару в Університеті Гаддерсфілда (Великобританія)

30 липня 2019 року
Університет Гаддерсфілда (Великобританія)

Доцент кафедри механізації тваринництва НУБіП України Вячеслав Братішко на запрошення Університету Гаддерсфілда (Великобританія) взяв участь в роботі науково-практичного семінару, який відбувався 29-30 липня 2019 року і був присвячений питанням обробки та використання осадів стічних вод на основі застосування прискорювачів електронів. В роботі семінару брали участь представники наукових та комерційних установ Великобританії, України, Таїланду та Китаю.

В результаті науково-практичного семінару учасниками було узгоджено напрями спільних досліджень та прийнято рішення про підготовку пропозиції для участі в міжнародному конкурсі науково-технічних проектів. Учасники семінару також ознайомилися з лабораторно-експериментальною базою Університету Гаддерсфілда, зокрема, з діючими прискорювачами електронів.

Участь в семінарі стала продовження співпраці вчених Університету Гаддерсфілда та співробітників механіко-технологічного (кафедра механізації тваринництва) й агробіологічного факультетів НУБіП України в напрямках техніко-технологічного забезпечення ефективного перероблення органічної біосировини, виробництва та використання органічних добрив тощо.

 

 

 

 Доцент кафедри механізації тваринництва

Вячеслав Братішко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook