Літній курс англійською мовою: Модель прийняття рішень Regiomax у фермерстві: збір даних, обробка та їх використання

20 червня 2019 року

 Доцент кафедри економічної кібернетики Катерина Тужик була запрошення для читання лекцій для міжнародних студентів в кількості 22 чоловіки в рамках літнього англомовного курсу організованого факультетом сільського господарства, продовольства і навколишнього середовища Університету прикладних наук Вайенштефан-Тріздорф, Німеччина.

 
 
Контент курсу присвячено ознайомленню з моделлю прийняття рішень Regiomax, збором, розрахунком та використанням даних управління господарством та описом регіональних ресурсів і основних аграрних тенденцій.
 
 
Курс містив 2,5 ЕС (75 годин роботи студентів), в якому приймали участь студенти бакалаври з університетів Узбекистану, Киргизстану, Азербайджану, Сербії, Росії, Парагваю та Боснії -Герцеговини.
Даний курс адресований для іноземних студентів, які прагнуть продовжити кар'єру управлінця фермою. Метою є підготовка іноземних студентів, які можуть ефективно реагувати на проблеми та приймати управлінські рішення обґрунтовано.
 
 
Протягом курсу були застосовані інтерактивні методи навчання, а саме: групові дискусії, case study, fish blows.
 
 
В якості кінцевого результату курсу були представлені презентації групових проектів щодо розрахунків маржинального доходу в трьох різних фермерствах різних регіонів Баварії. Крім аналітичної частини, кожна група проводила дослідження регіональних економічних умов для розвитку ферми.
 
 
Головною особливістю оцінювання групових проектів було те, що кожен студент оцінював іншу групу. Для цього було розроблено он-лайнові форми (форми Google) за 8 критеріями (включаючи два індивідуальні).
Отриманий досвід є важливим для запозичення методики навчання та можливості організації англомовного курсу в НУБіП.
Доцент кафедри економічної кібернетики
Катерина Тужик
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook