Я кохаю НУБіП!

29 травня 2019 року
     29 травня 2019 року відбулося урочисте відкриття експозиції «Я кохаю НУБіП», яка розташована на території студентського містечка університету, а саме біля центрального входу у студентську їдальню. За ініціативи директора студентського містечка Сергія Стецюка та матеріальної допомоги благодійного фонду було замовлено, виготовлено та сьогодні встановлено велику і красиву експозицію.

    Урочисте відкриття провів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, присутніми були студенти університету, завідувачі гуртожитків, працівники студентського містечка та університету.

     Сергій Миколайович зазначив, що експозиція встановлена до 121-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України. Розповів, що вже традиційно кожного року студентське містечко робить нові відкриття до Дня Університету. Минулого року це була красива клумба із квітів у вигляді літер «НУБіП». Але ця квітуча експозиція прив’язана до пори року і найкраще виглядає літом. В цьому році змінилися всі стереотипи і вирішили зробити щось ще цікавіше та ефектніше.

     Метою композиції «Я кохаю НУБіП» є запалення творчих сердець та пробудження натхнення для реалізації своїх талантів. Завдяки такому символу про Університет дізнаються у всьому світі, адже тепер кожен студент зможе зробити якісне фото на пам’ять. Композиція складається з великої букви Я – символізує кожного як особистість, червоне серце – символ кохання до Університету та п’ять букв (НУБіП) – власне назва університету. У ночі кожен мешканець студмістечка та водій проїжджаючий повз може побачити дану композицію, яка буде освітлюватися ввечері.

     Директор студентського містечка говорить, що ми намагаємося створити затишок та комфорт на території нашого кампусу і сподіваємося, що кожен студент нас підтримає. Встановлена композиція є символом кохання до Університету у якому ми навчаємося, працюємо та перебуваємо більшість часу свого життя.

 

Анна Бованенко,
співробітник студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook